Bag Feel Home

Feel Home er mere end bare en virksomhed – det er en historie om engagement, tradition og passion for indretning og gardiner.

Firmaet blev grundlagt i 1971 i Ry af Rie og Frede Højgaard, og i dag er Feel Home en velkendt familievirksomhed.

Bag virksomheden står to nøglepersoner: Frank, der med over 30 års erfaring har været en hjørnesten, og Anders, som er født ind i gardinbranchen og har været en del af familievirksomheden siden barndommen, og i dag driver han firmaet videre.

 

Gennem årene har vores butikker gået under flere navne, som vækker genklang hos mange. Hygebjerg i Vejle, Højgaard i Skanderborg og Ry og Weber Carlsen i Silkeborg.

Senere er det alt blevet samlet under det samme navn, nemlig Feel Home Gardiner.

Med den første butik i 1971 blev grundstenen lagt, og siden da har vi stræbt efter at tilbyde enestående kvalitetsgardiner og god og personlig service til vores kunder.

Uanset om du vil besøge vores showroom i Silkeborg eller have besøg af en af vores gardinbusser, kan du regne med, at vi står klar til at hjælpe dig med at opfylde dine gardindrømme.

Skab lækre hjem med vores gardinløsninger

Vores 50 års ekspertise inden for gardinverdenen strækker sig ud over vores showroom og gardinbusser, der kører ud til både private hjem og virksomheder. Vi deler med glæde ud af vores omfattende viden og guider dig gennem ethvert aspekt af din næste gardinbeslutning.

Fra den allerførste samtale til den sidste hægt i gardinet kan du stole på vores over 50 års erfaring til at gøre dine gardindrømme til en levende virkelighed, der passer til din smag og stil.

Hos Feel Home er vores kundeservice vores stærkeste aktiv. Vi tilbyder ikke blot gardiner, men også omfattende sparring og rådgivning. Gennem tiden har vi opbygget en solid kundebase.

Mere end 60.000 kunder har købt gardiner hos os siden den spæde start i Ry. Vi sætter en ære i at give den helt rigtige rådgivning til hver enkelt kunde, som er baseret på vores ekspertise og ærlighed.

Vi ser altid muligheder frem for begrænsninger, og vi siger vores mening, når du skal finde frem til den helt rigtige løsning for dig. Det tror vi, at man kommer længst med.

Alle gardiner syes på specialmål efter dine ønsker, så vi sammen sørger for, at du får de helt perfekte gardiner – uanset hvor i verden du er, og uanset hvor de skal hænge.

 

Vil du have besøg af gardinbussen?

Bestil et uforpligtende besøg