Bestil et uforpligtende besøg af gardinbussen

 Læs hvad vores kunder fortæller om os

 

Feel Home er mere end bare en virksomhed – det er en historie om engagement, tradition og passion for indretning og gardiner.

Bag virksomheden står to nøglepersoner: Frank, der med over 30 års erfaring har været en hjørnesten, og Anders, som er født ind i gardinbranchen og har været en del af familievirksomheden siden barndommen, og i dag driver han firmaet videre.

Uanset om du vil besøge vores showroom i Silkeborg eller have besøg af en af vores gardinbusser, kan du regne med, at vi står klar til at hjælpe dig med at opfylde dine gardindrømme.

  • Gratis og uforpligtende besøg af en gardinkonsulent 
  • Mere end 50 års erfaring i at levere gardiner, solafskærmning og markiser.  
  • Få besøg hjemme hos dig – direkte til døren 
  • Gardinbussen er fyldt med inspiration og prøver 
  • Opmåling og tilbud i samme besøg 
  • Omhyggelig montering

Vores 50 års ekspertise inden for gardinverdenen strækker sig ud over vores showroom og gardinbusser, der kører ud til både private hjem og virksomheder. Vi deler med glæde ud af vores omfattende viden og guider dig gennem ethvert aspekt af din næste gardinbeslutning.

Fra den allerførste samtale til den sidste hægt i gardinet kan du stole på vores over 50 års erfaring til at gøre dine gardindrømme til en levende virkelighed, der passer til din smag og stil.

Hos Feel Home er vores kundeservice vores stærkeste aktiv. Vi tilbyder ikke blot gardiner, men også omfattende sparring og rådgivning. Gennem tiden har vi opbygget en solid kundebase.

Mere end 60.000 kunder har købt gardiner hos os siden den spæde start i Ry. Vi sætter en ære i at give den helt rigtige rådgivning til hver enkelt kunde, som er baseret på vores ekspertise og ærlighed.

Vi ser altid muligheder frem for begrænsninger, og vi siger vores mening, når du skal finde frem til den helt rigtige løsning for dig. Det tror vi, at man kommer længst med.

Alle gardiner syes på specialmål efter dine ønsker, så vi sammen sørger for, at du får de helt perfekte gardiner – uanset hvor i verden du er, og uanset hvor de skal hænge.

Vil du have besøg af gardinbussen?

Bestil et uforpligtende besøg