• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Velux gardin

Velux gardin

Hos Feel Home finder du et stort udvalg af forskellige typer Velux gardiner til skråvinduer og ovenlysvindue. Du kan blandt andet vælge mellem Velux rullegardiner, plissé- eller foldegardiner, således du let finder præcis det gardin, der understreger stilen i dit hjem. Til Velux produkterne kan vælges manuel- eller motorbetjening ligesom solceller kan anvendes.

Velux mørklægningsgardin

Velux byder på et bredt sortiment i mørklægningsrullegardiner, som er til stor gavn i soverum og børneværelser. Den høje kvalitet gør at du kan være helt sikker på at gardinet ikke lukker lys ind i rummet. Det fås i flere farver og designs, således du let kan finde dét, der passer til dit rum. Et Velux mørklægningsgardin er derfor et ideelt produkt til dig, der gerne vil kunne mørklægge dit sove- eller børneværelse, således din familie opnår en bedre søvn.

Velux persienner

Med Velux persienner kan du let regulere og retningsbestemme lysindfaldet, således det passer til netop dit rum. Persiennerne fås i 9 farver med rammedesign i børstet aluminium, der er enkelt og smukt. De er vedligeholdelsesfri og fugtbestandige, hvilket gør dem ideelle til vådrum, som badeværelset eller køkkenet.

Få styr på indeklimaet med et energigardin

Velux giver mulighed for at styre indeklimaet, indefra såvel som udefra, fordi man med det særligt udviklede energigardin, forbedre vinduets isolerende effekt. Velux gardinet beskytter derfor mod kuldenedfald og mod opvarmning fra en bagende sol.

Velux Insektnet

Med velux insektnet kan du åbne for den friske luft og samtidig lukke af for selv de mindste insekter. Det spærre ikke for dit udsyn, fordi det er lavet af en robust og transparent netdug. Denne type net passer perfekt til alle Velux vinduer.


Kontakt os og få besøg af gardinbussen

Vi kommer gerne på besøg os dig, hvor vi viser dig vores udvalg af gardinløsninger, vejleder og måler op. Kontakt os i dag på tlf. 70 30 70 10.


Velux gardiner
Velux gardiner
Velux gardiner