• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Velux gardin

Hos Feel Home kan vi tilbyde et bredt udvalg af Velux gardiner, og det er således muligt at finde Velux gardiner til både skråvinduer og ovenlysvinduer i hjemmet. Vores udvalg tæller både Velux persienner og Velux rullegardiner, samt plissé- og foldegardiner, så du har mulighed for at finde det gardin, som passer perfekt ind i dit hjem, og som kan opfylde dine behov, når det kommer til lysindfaldet i det enkelte rum. Alle Velux gardiner har et enkelt udtryk, som passer godt ind i den skandinaviske indretningsstil. Så er det blot op til dig at finde de gardiner, som passer til dine præferencer, når det kommer til lysregulering, mørklægning og varmebeskyttelse.

Forskellige typer Velux gardiner

Vores brede sortiement af Velux gardiner gør, at vi har noget for enhver smag og til ethvert hjem. Når du køber et Velux gardin hos os, så er der mulighed for at vælge mellem manuel- og motorbetjening, ligesom de kan laves med solceller. Særligt om sommeren er mange af os plaget af myg og andre insekter, og her kan myggenet spare dig for de værste gener. Med et Velux insektnet har du mulighed for at få frisk luft ind i boligen, samtidig med at du forhindrer selv de mindste insekter i at trænge ind. Insektnettet sparer ikke for udsynet, da det er lavet af en robust og transparent teltdug, og så er det lavet, så det passer perfekt til alle Velux vinduer.

Særligt i soveværelset og børneværelset kan et Velux mørklægningsgardin være et godt valg. Den høje kvalitet på mørklægningsgardiner til Velux vinduer sikrer, at gardinet lukker lyset ude, så skønhedssøvnen ikke bliver afbrudt af solens stråler. Velux gardiner fås i flere forskellige farver og designs, så du let kan finde det, der passer perfekt til det enkelte rum. Velux mørklægningsgardiner sikrer de bedste vilkår for en god søvn, da de holder varmen ude om sommeren og holder på den om vinteren.

Til vådrum som badeværelse eller køkken kan du med fordel vælge Velux persienner. De er både vedligeholdelsesfrie og fugtbestandige, og med dem er det nemt at regulere og retningsbestemme lysindfaldet i rummet. Persiennerne fås i ni forskellige farver med rammedesign i børstet aluminium, som giver en både enkel og smuk finish.

Med Velux energigardiner har du rig mulighed for at styre indeklimaet indefra såvel som udefra. Et Velux energivindue er udviklet med det formål at forbedre vinduets isolerende effekt. Med denne type velux gardin beskytter du således både mod kuldenedfald og mod opvarmning fra den bagende sol.

Kontakt os for at høre mere om Velux gardiner

Har du spørgsmål til vores Velux gardiner, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 30 70 10. Vi kan også tilbyde at komme hjem til dig med vores gardinbus, hvor du kan se nærmere på vores udvalg af gardinløsninger. Vi kan vejlede dig, så du får de helt rigtige gardiner til lige præcis dit hjem. Vi tilbyder at lave gardiner på mål, hvor vi står for opmålingen, så du er sikker på, at de passer perfekt. Du er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker i Skanderborg, Vejle og Silkeborg.
Velux gardiner

Velux gardiner

Velux gardiner