• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Twist rullegardin

Hos Feel Home finder du et spændende udvalg af twist rullegardiner til dit hjem. Et twist rullegardin har samme lethed som et rullegardin, samtidig med at det er kombineret med persiennens gode egenskaber. Det er både fleksibelt at anvende, og så udgør det et stilrent element i indretningen. Et twist rullegardin er fremstillet som et dobbelt rullegardin, hvor striberne glider elegant forbi hinanden, når gardinet køres op eller ned. Søger du twist rullegardiner til dit hjem, så kan vi hos Feel Home tilbyde et bredt udvalg.

Twist rullegardiner til ethvert hjem

Hos Feel Home kan vi tilbyde et udvalg af twist rullegardiner med forskellige farver og vævninger med struktur, så det er muligt at finde det helt rette twist rullegardin til ethvert hjem. Vævningerne i et twist rullegardin er et spændende æstetisk virkemiddel, som kan give nyt liv til indretningen i rummet. Når solen skinner på gardinet, så skaber solens stråler et fint mønster på væggene, som er med til at give rummet karakter. Rullegardinet leveres med en kæde i aluminium eller med motorbetjening, så du kan styre gardinet fra der, hvor du sidder.

Med et twist rullegardin kan du selv styre både privatliv og mængden af lyset i rummet. Striberne i gardinet gør, at du selv kan justere mængden af lys, der skal trænge ind i rummet, samt hvor meget udsyn du ønsker gennem vinduet – og ikke mindst hvor meget udsyn omgivelserne har til dig. Et twist rulllegardin kan med fordel bruges i alle de af hjemmets rum, hvor du ønsker at have indflydelse på lysindfaldet.

Twist rullegardin

Find dit nye twist rullegardin hos Feel Home

Skal vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige twist rullegardin til dit hjem, så kontakt os allerede i dag, så vi kan aftale et besøg. Vi tilbyder at komme hjem til dig med vores gardinbus, så du kan se nærmere på vores udvalg, og vi kan tage mål, så dit nye twist rullegardin passer perfekt til dit hjem. Vi kan desuden rådgive dig omkring valg af farver, så dit nye twist rullegardin kan sætte det præg på rummet, som du ønsker. Får du besøg af vores gardinbus, så kan vi lave en række forskellige gardiner efter mål. Foretrækker du persienner eller lamelgardiner, så kan vi også lave det til dig.