• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Sengetøj

Sengetøj er en del af din velvære

En god nattesøvn er utrolig vigtig, og valg af sengetøj er en af de faktorer du kan spille på, for at opnå netop det. Sengetøjets evne til at absorbere fugt og give huden mulighed for at ånde, afhænger bl.a. den kvalitet og dermed materialet, som sengetøjet er produceret i. Hos Feel Home tilbyder vi et et stort udvalg af sengetøj for enhver smag, og i mange forskellige designs og farver. Vores udvalg, fra bl.a. af mærkerne Joop, Bruno Banani, Juna, Night & Day og Mette Ditmer med flere, betyder sengetøj af allerhøjeste kvalitet. Så er du til selvforkælelse med en nattesøvn i sengetøj af egyptisk bomuld vævet til maco- eller jaquard satin, så er Feel Home stedet, hvor du helt sikkert ikke vil blive skuffet. Har du spørgsmål eller ønsker du rådgivning til vores produktsortiment, er du altid velkommen til at kontakte os.

Viser 1–16 af 83 resultater

FARVE
STØRRELSE
MÆRKE
FARVE
STØRRELSE
MÆRKE

Sådan behandler du dit sengetøj

For at bevare farverne bedst muligt, skal du lægge dit sengetøj i en balje med koldt vand og ca. 2 dl eddike, i et døgn, der bevirker, at farverne bindes til sengetøjet og som derved bibeholdes i meget længere tid. Herefter skal dit sengetøj vaskes inden det tages i brug, og her er det vigtigt, at følge vaskeanvisningen fra producenten, som er monteret på produktet. For at undgå udvaskede farver og krympet sengetøj, bør du aldrig vaske på højere eller lavere temperaturer end angivet, og vær opmærksom på, at hvis du tørretumbler dit sengetøj, skal det som oftest ske ved lav temperatur og vend vrangen ud, for ikke at slide på stoffet. Indeholder sengetøjet lynlås-lukning, skal denne lynes til inden vask.

Undgå skyllemiddel, da det forringer sengetøjets evne til at absorbere fugt, når du sover. Brug i stedet lidt eddike ved vask, da det er med til at blødgøre sengetøjet.
Læg det sammen inden du lægger det i vaskemaskinen og undgå at fylde vaskemaskinen for meget, da det gør at sengetøjet krøller mere.