• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)

Screen

– det udvendige rullegardin

Screens er også kendt som det udvendige rullegardin, da det, i modsætning til de fleste gardintyper, er placeret på den udvendige side af vinduet. Screens er en moderne løsning, som på effektiv vis kan lukke sol og varme ude fra det rum, du ønsker det. Screens kan samtidig fjerne op til 80% af solens strålevarme, hvilket kan være til stor gavn for indeklimaet i rummet. Screens bruges ofte til solafskærmning på kontorbygninger, da solens stråler kan være forstyrrende for arbejdet ved PC-skærmen.

Screens kan dog også fint bruges til solafskærmning på vinduerne i private hjem. Uanset om du søger screens til dit eget hjem eller til virksomhedens bygninger, så kan vi hos Feel Home hjælpe dig med at finde den helt rigtige model.
screen

Screens af høj kvalitet

Screen gardiner fås i flere forskellige nuancer og forskellige tætheder i lærredet, så du har mulighed for at vælge, hvor meget lys der skal trænge ind i lokalet. Med Screens er det stadig muligt at se ud, når du befinder dig indenfor, så selvom du vælger en tæt vævning på dine screens, så får du ikke samme fornemmelse af, at gardinet er trukket for, som det opleves med andre gardintyper. Screens gør det derfor muligt at holde sollys og nysgerrige blikke ude, mens du stadig har fuldt udsyn indefra. Det er også muligt at få screens med mørklægningsdug, hvis du foretrækker total afskærmning i for eksempel soveværelset. Hos Feel Home har vi et stort udvalg af gardinløsninger, og vi kan således også tilbyde de populære persienner.

Der findes flere forskellige producenter af screens solgardiner, og hos Feel Home fører vi screens fra Acrimo, som er et anerkendt dansk mærke. Hos Acrimo producerer de alle former for afskærmning, og det bliver altid gjort med udgangspunkt i høj kvalitet med de bedste materialer. Til solafskærmning på altanen eller terrassen kan vi også tilbyde et udvalg af markiser.

Find dine nye Screens hos Feel Home

Hos Feel Home kan vi tilbyde at sende vores gardinbus hjem til dig på et uforpligtende besøg. Her kan vi rådgive dig omkring den bedste løsning til dit hjem, og den pris du får på dine nye screens er selvfølgelig også uforpligtende. Vores gardinekspert tager mål til dine nye screens, så du kan være sikker på at både højde og bredde sidder lige i skabet, hvilket sikrer den bedste afskærmning mod solens stråler og ikke mindst en flot finish. Du er velkommen til at ringe til os på 70 30 70 10, eller bestille vores gardinbus her.

Kontakt Feel Homes gardin-ekspert