• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Rullegardiner

Rullegardiner

Rullegardiner – det enkle udtryk

Rullegardiner er en enkelt og flot løsning til dine vinduer. Hos Feel Home tilbyder vi rullegardiner efter mål til alle typer vinduer. Opnå nøjagtig det udtryk, du ønsker i din bolig, gennem valget af rullegardinet. Om det er helt glat, hvidt eller sort til det stramme udtryk eller det stof med struktur eller farver og mønstre til det hyggelige eller afslappede udtryk – så findes det i vores omfattende kollektioner. Det traditionelle rullegardin får helt nye udtryk med de mange designs og vævstyper, du finder i vores udvalg. Vævet findes fra det helt lette og transparente evt. med struktur eller tryk over det mere tætte til mørklægningsgardinet, som er blevet utroligt populært til soverum og børneværelser.


Mørklægningsrullegardin

Et mørklægningsrullegardin er som nævnt en god løsning, når soverum og børneværelser skal gøres mørke. Vores rullegardiner til mørklægning er i høj kvalitet, hvilket betyder at solens lys ikke slipper igennem den gode vævning. Du kan med fordel også bruge et mørklægningsgardin i stuen, således du slipper for genskær i fjernsynet fra vinduet.


Rullegardiner efter mål og med eget design

Udover at kunne få rullegardiner efter mål hos os, så kan du også sætte dit personlige præg på rullegardinet. Der findes mange muligheder i lister i forskellige udformninger i træ eller metal ligesom du kan vælge at få afslutningen integreret i stoffet i form af taskegreb eller flæser. Alt bliver skræddersyet efter dit ønske.


Forskellige typer vævninger har forskellige muligheder

Hvor der er behov for decideret solafskærmning fungerer en lidt tættere væv bedst. De utallige typer af mere eller mindre tætte væv åbner mulighed for at vælge nøjagtig den afskærmning du ønsker. De supertransparente rullegardiner giver et fint og elegant udtryk og er et godt valg, hvor der ikke er det store behov for afskærmning for sol og indkig. Det transparente gardin skærmer lidt af og skaber hygge uden at rummet virker for tillukket. Hos os finder du præcist den typer du har behov for i din bolig.


Kontakt os og få besøg af rullebussen

Vi kommer gerne på besøg os dig, hvor vi viser dig vores udvalg af rullegardiner, såvel som måler op og vejleder dig til den bedste gardinløsning. Kontakt os i dag på tlf. 70 30 70 10.


Rullegardiner