• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Plissegardiner

Plissegardiner

Hos Feel Home finder du et stort udvalg af smukke plissegardiner perfekt til dit hjem. Plisséerne bløder lidt op på de ellers stramme linjer, så du her får en enkel gardinløsning, der samtidig bringer hygge ind i rummet. Det store udvalg af vævninger giver mulighed for at skabe netop det udtryk, du ønsker. Det betyder at du hos os kan få alt fra plissegardiner til mørklægning til transparente gardiner, der stadig lukker lyset ind i stuen. Derudover har vi selvfølgelig ensfarvede, mønstrede og strukturerede plisséer, hvor du ligeledes kan vælge mellem enkelt eller dobbelte vævninger, hvor snorene er skjult inde mellem vævene. Giver solen til tider rigeligt med lys og varme kan du med fordel vælge plisségardiner med en perlemorsbelagt bagside der reflekterer sol og varme. Sidst fås flere plisséer med en særlig smudsafvisende overflade. Så er det nemt at holde gardinerne pæne og rene.

Plissegardiner up and down

Hos os finder du de populærere up and down gardiner, der giver dig mulighed for effektiv solafskærmning hele dagen. Det betyder at du alt efter, hvor højt solen står på himmelen kan flytte dit plissegardin. Står solen lavt flytter du let gardinet ned, således der stadig kan komme lys ind øverst i vinduet. Står solen højt giver up and down, dig muligheden for effektiv afskærmning øverst i vinduet. Det er nemt og bekvemt at have up down gardiner.

Plissegardiner på mål

Det er vigtigt, at dine gardiner passer til din bolig, derfor tilbyder vi plissegardiner på mål. De kan derfor tilpasses et helt almindeligt vindue, såvel et vindue med skrå side eller runding. Vi sørger for at du får netop det plisségardin, som du drømmer om.

Vil du gerne være fri for snore?

Hos os har du flere muligheder for betjening af dit plisse gardin. Du finder det helt almindelige, men funktionelle snoretræk, snore med fjeder, som gør at du ikke får den lange snor og endeløs snor, ligesom du kan helt slippe for snorene med et system, hvor gardinet blot skubbes blidt op ved at skubbe på skinnen. Endelig kan plisséerne udstyres med en motor som enten tilsluttes strøm eller er udstyret med batteri. Så kan du med en fjernbetjening i al magelighed sidde i sofaen og betjene dine gardiner. En særlig fordel når det gælder de høje vinduer. Vi finder sammen med dig den bedste løsning for netop dine vinduer. Vil du høre mere om vores plissegardiner eller kunne du tænke dig et godt plissegardiner tilbud? Ring efter vores gardinbus på tlf. 70 30 70 10, så kommer vi hjem til dig med prøver, tager mål og giver dig et godt tilbud på dine nye plisse gardiner.