• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Plissegardin

Hos Feel Home kan vi tilbyde et stort udvalg af plissegardiner, så du har rig mulighed for at finde det helt rigtige plissegardin til dit hjem. Et plissegardin er en moderne og elegant gardinløsning, som kan være med til at bløde indretningen lidt op, og som bringer hygge ind i rummet. Med det store udvalg af vævninger har du mulighed for at skabe lige præcis det udtryk, du ønsker. Så uanset om du er på udkig efter plissegardiner til mørklægning, eller du foretrækker transparente plissegardiner, der lukker lyset ind i stuen, så finder du det her hos Feel Home.

Det er vigtigt, at dine gardiner passer til din bolig og i særdeleshed dine vinduer, og derfor tilbyder vi at lave gardiner på mål. Dette tilbud gælder også plissegardiner. Ved at få lavet plissegardiner på mål kan vi sikre, at gardinerne passer perfekt, uanset om du har brug for et plissegardin til et almindeligt vindue eller til et vindue med en skrå side eller runding.

Hvilket plissegardin skal du vælge?

Hos Feel Home kan vi blandt andet tilbyde det populære up and down plissegardin, som kan flyttes, så det passer til det sted, solen står på himlen. Med et up and down plissegardin er du sikret effektiv solafskærmning hele dagen. Vi kan også tilbyde plissegardiner uden snoretræk, hvor du i stedet skubber plissegardinet op med et blidt skub på skinnen. Plissegardinet kan desuden udstyres med en motor, som enten tilsluttes strøm, eller som er udstyret med et batteri. På den måde kan du sidde i sofaen og betjene dit gardin, hvilket især kan være en fordel, hvis du har højt placerede vinduer i dit hjem. Kan du godt lide selv at styre, hvor meget lys der skal slippe ind i rummet, så vil rullegardiner være et godt valg.
Har du brug for hjælp til at finde de rette plissegardiner til dit hjem, så står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig.

Når du har fået klarlagt, hvilke funktionelle krav du har til et plissegardin, så er det tid til at se på det visuelle. Hos Feel Home finder du både ensfarvede, mønstrede, og strukturerede plisser, hvor det desuden er muligt at vælge mellem enkelte og dobbelte vævninger, hvor snorene er skjult mellem vævene. Hos Feel Home kan vi desuden tilbyde plissegardiner med en særlig smudsafvisende overflade, som gør det nemt at holde dem rene og pæne.

Lad os hjælpe med plissegardiner til dit hjem

Hos Feel Home kan vi hjælpe med at finde den rette løsning til dine vinduer. Har du spørgsmål til vores plissegardiner, eller vil du have et godt tilbud på nye plissegardinger til dit hjem? Så ring gerne efter vores gardinbus på tlf. 70 30 70 10, så kommer vi hjem til dig med prøver, tager mål og giver dig en god pris på plissegardiner på mål til dit hjem.