• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
PlisségardinHos Feel Home kan vi tilbyde et stort udvalg af plisségardiner, så du har rig mulighed for at finde det helt rigtige plisségardin til dit hjem. Et plisségardin er en moderne og elegant gardinløsning, som kan være med til at bløde indretningen lidt op, og som bringer hygge ind i rummet. Med det store udvalg af vævninger har du mulighed for at skabe lige præcis det udtryk, du ønsker. Så uanset om du er på udkig efter plisségardiner til mørklægning, eller du foretrækker transparente plisségardiner, der lukker lyset ind i stuen, så finder du det her hos Feel Home.

Det er vigtigt, at dine gardiner passer til din bolig og i særdeleshed dine vinduer, og derfor tilbyder vi at lave gardiner på mål. Dette tilbud gælder også plisségardiner. Ved at få lavet plisségardiner på mål kan vi sikre, at gardinerne passer perfekt, uanset om du har brug for et plisségardin til et almindeligt vindue eller til et vindue med en skrå side eller runding.

Hvilket plisségardin skal du vælge?

Hos Feel Home kan vi blandt andet tilbyde det populære up and down plisségardin, som kan flyttes, så det passer til det sted, solen står på himlen. Med et up and down plisségardin er du sikret effektiv solafskærmning hele dagen. Vi kan også tilbyde plisségardiner uden snoretræk, hvor du i stedet skubber plisségardinet op med et blidt skub på skinnen. Plisségardinet kan desuden udstyres med en motor, som enten tilsluttes strøm, eller som er udstyret med et batteri. På den måde kan du sidde i sofaen og betjene dit gardin, hvilket især kan være en fordel, hvis du har højt placerede vinduer i dit hjem. Kan du godt lide selv at styre, hvor meget lys der skal slippe ind i rummet, så vil rullegardiner være et godt valg.
Har du brug for hjælp til at finde de rette plisségardiner til dit hjem, så står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig.

Når du har fået klarlagt, hvilke funktionelle krav du har til et plisségardin, så er det tid til at se på det visuelle. Hos Feel Home finder du både ensfarvede, mønstrede, og strukturerede plissér, hvor det desuden er muligt at vælge mellem enkelte og dobbelte vævninger, hvor snorene er skjult mellem vævene. Hos Feel Home kan vi desuden tilbyde plisségardiner med en særlig smudsafvisende overflade, som gør det nemt at holde dem rene og pæne.

Lad os hjælpe med plisségardiner til dit hjem

Hos Feel Home kan vi hjælpe med at finde den rette løsning til dine vinduer. Har du spørgsmål til vores plisségardiner, eller vil du have et godt tilbud på nye plisségardinger til dit hjem? Så ring gerne efter vores gardinbus på tlf. 70 30 70 10, så kommer vi hjem til dig med prøver, tager mål og giver dig en god pris på plissegardiner på mål til dit hjem.