• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os? Feel Home Højgaard Gardiner er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Feel Home, Højgaard Gardiner

Adelgade 102,8660 Skanderborg
CVR-nr.: 27373631
Telefon: 70 30 70 10
E-mailadresse: Skanderborg@feelhome.dk

Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger:

  • Formål: håndtering af ordre fra kunden
  • Hvilke typer personoplysninger behandler vi: Navn, adresse, tlf.nr., mail adr., IP adresse

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Behandling af ordre

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

  • Afgivet af kunden selv

Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægger vægt på at servicerer dig ang. dine tidligere ordre, derfor opbevarer vi dine købsoplysninger i længere tid.

Hvis du ansøger om et job hos os, behandles følgende personoplysninger:

  • Formål: gennemlæsning og evt ansættelse
  • Hvilke typer personoplysninger behandler vi: Navn, adresse, cpr, tlf. samt det der er oplyst i ansøgningen

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Til brug for svar af ansøgning

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

  • din ansøgning

Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Vi opbevarer dine personoplysninger i 6 mdr

Når du handler fysisk hos os, eller får besøg af vor montør, behandles følgende personoplysninger:

  • Formål: besøg af vores montør, udskrivelse af faktura
  • Hvilke typer personoplysninger behandler vi: navn, adr, tlf. mailadr.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Behandling af ordre

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

  • Afgivet af kunden selv.

Opbevaring af dine personoplysninger

  • Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger.
  • Vi opbevarer dine oplysning i mindst 5 år, nogen gange længere, så vi senere kan yde en service ved at se hvad du har fået leveret tidligere.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning

Dette er 1.version af Feel Home persondatapolitik skrevet Maj 2018