• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Persienner

Persienner

De fleste har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med persienner, der i mange hjem er den valgte gardinløsning. Én af fordelene ved en persienne er at det er let at regulere lysindfald. Et let drej med drejestangen og du åbner eller lukker præcis efter behov. Persienner giver den absolut bedste mulighed for trinløs regulering af lysindfald og udsyn. Hos Feel Home har vi et stort udvalg af persienner, hvor vi gerne kommer ud til dig og laver persienner efter mål.

Træpersienner

De smukke træpersienner findes i forskellige træsorter og i flere bredder. De giver en særlig hygge og varme til rummet. Du kan også give dine aluminiumspersienner varme og særpræg med spændende detaljer i træ. Hvilken træpersienne du skal vælge afhænger af din smag, såvel som din bolig. Vi hjælper gerne dig med at finde den helt rette persienne i træ til dit hjem.

Alu persienner

Alu persienner er lavet med lameller fremstillet i aluminium, hvilket gør at de holder formen meget længe. Hos os kan du vælge mellem utallige farver såsom den klassiske hvide, elegante grå eller smukke pangfarver. Overfladen kan være blank eller mat, hvilket begge giver et andet udtryk. I kollektionen finder du også persienner med en rustik, præget overflade, som er utroligt dekorativt. Persiennerne fås i hele fem lamelbredder. Med de mange muligheder i overflader, farver og bredder kan du vælge din egen helt unikke persienneløsning.

Tekstilbånd til persienner

Brede tekstilbånd føjer en ekstra dimension til de rustikke træpersienner og aluminiumspersienner med brede lameller. Stigebåndene fås i mange farver og mønstre, så de kan tilpasses den enkelte persienne.

Vælg den rette betjening af din persienne

Du kan vælge mellem flere betjeningsmuligheder. Det klassiske snoretræk fungerer fortsat, men det er også muligt at få literise betjening, hvor du slipper for den lange snor og hæver og sænker persiennen med et blidt skub eller træk. Endelig fås persiennen udspændt på to snore, hvilket giver endnu mere fleksibilitet i afskærmning for sol og indkig.

Persienner tilbud?

Ring til Feel Home allerede i dag på tlf. 70 30 70 10, så kan vi aftale, hvornår vi skal komme på besøg. Her kan du se vores løsninger tilpasset netop din bolig, ligesom du kan få et godt tilbud på persienner. Persienner