• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Persienner

Denne klassiske gardinløsning findes i et væld af størrelser, materialer og farver, hvorfor du let kan finde det design, der passer til dig. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med de velkendte persienner, kan vi fortælle, at der findes mange fordele med denne gardinløsning. Først og fremmest giver de et let og luftigt udtryk, og derudover er det nemt at regulere lysindfaldet med drejestangen, for persienner giver den absolut bedste mulighed for trinløs regulering af lysindfald og udsyn.

Hos Feel Home er vi vilde med persienner, og har du ikke mod på selv at måle op og montere dine persienner, eller vil du gerne have ny og spændende inspiration, står vi klar til at hjælpe dig med persienner efter mål, montering af persienner og opsætning af persienner.

Persienner til enhver smag

Leder du efter persienner til din bolig, får du hos Feel Home et bredt udvalg at vælge imellem, hvad end du er på udkig efter hvide persienner, sorte persienner elle noget helt tredje. Vi tilbyder både træpersienner og alu persienner, og så kan du vælge tekstilbånd til dine persienner for et ekstra touch. Vores moderne træpersienner findes i flere forskellige træsorter og bredder, men fælles for dem alle er, at de tilfører det enkelte rum varme og en særlig hygge.

Vores alu persienner er fremstillet af lameller i aluminium, så du er sikret et robust produkt, der holder formen mange år frem, og så kan du vælge mellem et hav af farver lige fra de klassiske til de stærke. Blandt de neutrale toner er både sorte persienner og hvide persienner et populært valg, fordi de er lette at indrette hjemmet med, og så tiltrækker de sig ikke opmærksomhed i den overordnede indretning. Uanset, hvilken typer persienner du vælger – om det er alu persienner, træpersienner eller persienner efter mål, hjælper vi dig igennem hele processen, så du får et resultat, du kan glæde dig over mange år frem.

Gardiner på mål

Hos Feel Home skaber vi gerne en helt unik løsning til dit hjem, og derfor tilbyder vi gardiner på mål, hvad end du søger et fint foldegardin, et moderne bambus rullegardin eller de elegante panelgardiner.

Derudover byder vores sortiment på Luxaflex og Velux gardiner, hvor den høje kvalitet er kendetegnende, og så skaber vi i samarbejde med vores erfarne partnere markiser på mål. Tag for eksempel et kig på den smarte faldarmsmarkise, som sikrer et fint overdække på terrassen, så du kan nyde det varme vejr og samtidig undgå de skadelige stråler fra solen.