• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Panelgardiner

Panelgardiner

Panelgardiner er en yderst enkel gardinløsning til de store vinduespartier, såvel som terrassedøre. Panelerne monteres i skinner foroven og kan trækkes frem og tilbage. De kan placeres nøjagtigt efter behov og parkeres i siderne lag på lag, når der skal åbnes maksimalt op for lys og udsyn. Du bestemmer derfor selv, hvor meget lys du vil have ind. Hos os kan du vælge mellem mange spændende vævninger, som i øvrigt er fra samme kollektion som rullegardinerne. Det giver gode muligheder for at kombinere rullegardiner og panelgardiner i samme rum. Du finder let et design og en farve, der passer til din indretning og din smag.

Panel gardiner til den rigtige atmosfære

Ved kun en lille justering af dit panelgardin sørger du let for, at du altid har den rigtige atmosfære i hjemmet. Der findes forskellige typer af panel gardiner i vores udvalg, hvor vi gerne hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dig. Måske er det en idé at kombinere forskellige panel gardiner til at danne en unik helhed eller du kan kombinere neutrale panelgardiner med ét med et motiv? Med de rette gardiner får du muligheden for at være kreativ og få en unik og smuk indretning.

Køb dine gardiner hos Feel Home

Ring efter vores gardinbus, vi kommer gerne helt uforpligtende ud til dig, for at give dig råd og vejledning, ligesom vi tager mål af dine vinduer og sørger for, at du får et godt tilbud på panelgardiner. Kontakt os i dag på tlf. 70 30 70 10. Panel gardiner Panel gardiner