• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Panelgardiner

Er du på udkig efter gardiner til store vinduer, kan du med fordel se nærmere på panelgardiner, som er en elegant og smart løsning til større vinduespartier, der går fra gulv til loft. Som det også ligger i navnet, er denne gardintype et panel i stof, du kan rykke frem og tilbage foran vinduerne via et skinnesystem. Er det ikke nødvendigt at skærme for solen, kan du placere panelgardinerne i siderne, hvor du kan skabe et dekorativt udtryk efter dine behov.

Hos Feel Home er vi vilde med de smukke panelgardiner, fordi de næsten er et kunstværk i sig selv og på samme tid yderst effektive mod sollys. Vi hjælper dig gerne med opmåling og montering af dine gardiner på skinner, så du kan fuldende hjemmet.

Pift dine store vinduespartier op med panelgardiner

Ønsker du at give hjemmet nyt liv og på samme tid skabe et unikt kunstværk i stue, køkken eller soveværelse, er panelgardiner det helt rigtige valg. Når du skal vælge dine panelgardiner, kan du med fordel overveje, hvorvidt de skal være et funktionelt aspekt eller blot bruges som pynt og sikre en god akustik i rummet. Samtidig kan du trække rummets farver ind i dine panelgardiner, så du skaber en rød tråd, og så har du rig mulighed for at vælge både mønstrede og ensfarvede gardiner på skinner for at skabe kontrast og liv.

Har du ikke et større vinduesparti til panelgardiner, men ønsker en smuk gardinløsning, tilbyder vi også en bred vifte af produkter til lige præcis dine vinduer og døre herunder Velux gardiner og twist rullegardiner, som du kan få glæde af mange år frem. Du kan også høre nærmere om foldegardinet, som passer til de fleste vinduer og døre eller det populære bambus rullegardin, der giver et nordisk touch i indretningen.

Oplev forskellen med panelgardiner

De elegante panelgardiner kan gøre en enorm forskel i hjemmet, da de kan binde det enkelte rum sammen og tilføre atmosfære, stoflighed og på samme tid bløde rummet op. Ligeledes er panelgardiner på skinner en fantastisk effektiv løsning, hvis du gerne vil skærme for solens skarpe stråler og samtidig få det blændfri lys ind.

Er dine gardiner, som de skal være, og kunne du i stedet tænke dig en udendørsløsning, så er de moderne screens et fint valg. Lige såvel som panelgardiner monteres screens over vinduet og trækkes ned over ruden, så solens skarpe stråler holdes ude, men lyset lukkes ind.

Panel gardiner

Panel gardiner