• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser 1–16 af 41 resultater

Viser 1–16 af 41 resultater

Morgenkåber med følelsen af luksus

Hvad svøber du dig i, når du skal slappe af, lige er stået ud af sengen eller op af karbadet? Mange danskere vælger at have en morgenkåbe hængende enten ved sengen eller på badeværelset.
En blød og behagelig kåbe vil tilføje lidt en følelse af luksus. En luksus som den, du kender den fra spaophold eller et hotel du har overnattet på. Derved vil du nemt og overkommeligt kunne forskønne din hverdag.
Er du vinterbader, så er en badekåbe noget nær uundværlig. At have en vamset og blød badekåbe liggende klar på badebroen efter en dukkert i vand, der nærmer sig minusgrader, må lige være prikken over i’et. Efter en forfriskende svømmetur om sommeren kan også have næsten samme behagelige effekt.
Især vores badekåber med lynlås og hætte vil passe perfekt til udendørs formål.

Ifør dig en morgenkåbe, som det første om morgenen

For nogen mennesker, er morgenkåben en del af et fast morgenritual, hvor man hopper i den som det første om morgenen, inden man er helt klar til at tage tøj på – måske er det kun et ritual, man praktiserer i weekender og ferier, og derfor er med til at understrege følelsen af afslapning og hygge.
Vores morgenkåber er alle bløde og skabt af rigtig lækre materialer – perfekt til at øge hyggefaktoren derhjemme.
Kolde morgner eller sygedage på sofaen kalder decideret på, at du ifører dig en morgenkåbe, der kan varme dig, og som ikke strammer nogen som helst steder på kroppen. Derved kan morgenkåben også fungere som en slags loungewear, som du udelukkende tøffer rundt i derhjemme.

Morgenkåben er den perfekte gaveidé

I vores optik er morgenkåben muligvis den allerbedste gaveidé, der findes til typen, der ikke ved, hvad de skal ønske sig – især hvis man er den ultimative hygge-entusiast.
Find et stort udvalg af farver, materialer, længder og modeller – både til mænd og kvinder. Derved kan du hos Feel Home finde, den perfekte model, der passer til lige den modtager, som du har i tankerne.
Mangler du yderligere en lille ting, som du kan bruge som gave? Tag et kig i vores sortiment af lækker hudpleje.
Så står den på ren forkælelse for modtageren, som kan få intet mindre end en ren wellnessoplevelse i sit eget hjem.
Søger du hjælp og vejledning til at finde det perfekte match i mellem produkter, og personen du har i tankerne, så hjælper vi dig gerne.

Praktisk morgenkåbe

Alle morgenkåberne i vores sortiment er i en lækker kvalitet, og enkelte tyndere kimonoer har også fundet deres vej til vores hylder. Kimonoerne er et tyndere, lettere og knap så varme som kåberne.
Mange af morgenkåberne er forvasket, så de hverken kryber, ændre facon efter vask eller mister farve ved vask. Vi har mange elegante designs både de mønstrede og farverige eller de mere afdæmpede og ensfarvede.
De fleste af produkterne i denne kategori er af brandet Cawö, og da vi fører mange håndklæder fra samme producent, så vil med stor sandsynlighed kunne finde produkter der matcher din nye morgenkåbe, og som er i samme lækre kvalitet og skønne blødhed.