• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser alle 8 resultater

Wonder Living har et bredt udvalg af lækre artikler til boligen. Fælles for deres produkter er at det er 100% bambus, efter den bæredygtige lyocell-metode. Deres mission er at være med til at vores kunder får en bedre og sundere komfortoplevelse.

Man sover i gennemsnit 1/3 af sit liv, så det er i sengen, med sengelinned , dyner , puder og lagner vigtig at gøre det helt rigtige valg.
Wonder Living er en af nordens første udbyder af luksussengelinned, hovedpuder og dyner produceret af 100% økologisk bambus igennem lyocell-metoden, hvorfor vi hermed kan tilbyde den højeste kvalitet.

Alle produkterne er af ren bambustextiler og bambusfibre, som ikke er blandet med andre matrialer, som det oftes ses.

Alle Wonder Livings produkter er under eget brand og der kan vi sikre, at produktionen foregår under de rette forhold fra start til slut og at at varerne er af højeste kvalitet.

Mere bæredygtighed…..

Vi har alle dage solgt varer vi har i længerer tid, det er lige fra gardiner til den flotte plaid til sofaen. Vi har jo altid ment , gør det en gang og gør det rigtig. Der har aldrig været så stor fokus på bæredygtighed/ lang holdbarhed.

Vi bestræber os på at finde, de gode og bæredygtige varer til vores kunder.
Hvis du har noget du syntes vi kan gøre bedre, eller nogle varer du syntes vores hjemmeside mangler, så kontakt os endelig, hvis du har nogle gode ideer til forbedringer.