• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

I tre generationer har vores fokus været på at arbejde med uld: fra råfibre til det færdige produkt, mens vi bevarer fokus på gode råvarer, fremragende forarbejdning og høj kvalitet. Silkeborg Uldspinderi blev grundlagt i 1987, men vores know-how med hensyn til materialet går helt tilbage til 1940’erne, da Ludvig Bruun Olsen grundlagde spinderiet, der senere dannede grundlaget for Silkeborg Uldspinderi.

I dag sidder en tredje generation Olsen ved roret, og han er i færd med at omdanne familievirksomheden fra et typisk produktionsfirma til et moderne dansk designmærke med fokus på fint håndværk og bæredygtigt design.

Vi er forhandler af Silkeborg Uldspinderi. de har et meget bredt udvalg af plaider i meget høj kvalitet. Der er både ensfarvet og mønstret. så her kan du altid finde en som passer til din sofa.

For mange er en plaid oftes noget man bruger når det er koldt, eller man lige skal have en morfar. Der findes mange kvaliteter , nogen kan vaskes andre kan ikke og her er det vigtig at du følger anvisningerne på plaiden, MEN du kan altid ligge den beskidte plaid ud i nylagt sne om vinteren, det vil gøre en forskel og du vil opleve at sneen under bliver beskidt.
Rigtig god fornøjelse.