• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser alle 16 resultater

Viser alle 16 resultater

Bambus Rullegardiner som standart og tilpasset.

 

Bambus Rullegardiner som standart og tilpasset.

Color & Co er startede i 2014 af de 2 danske søstre Rikke Kristina Flachs og Sofie Flachs Melson, som kunne huske de fine bambus rullegardiner fra deres barndomshjem, og da de ikke kunne finde dem i Danmark nogen steder, startede de deres egen forretning op der. Alle deres produkter er fremstillet i bambus eller i andre materialer som også er bæredygtige.
Bambus rullegardinerne er tilpasset så de passer i den skandinavisk stil, de er både dekorativt og samtidige giver de et varmt udtryk og skaber hygge i hjemmet.
Der er mange forskellige varianter og man kan så selv designe sit eget gardin.  De fås også som standart med snoretræk. Rigtig mange bruger også dem som en skillevæg, til opdeling af 2 rum, det skaber en god stemning, eller ude på terrassen hvis man ønsker at skærme af . Materialet kan godt hænge under tag om sommeren, vi anbefaler at man tager det ind om vinteren.

Viste du at bambussen er en fantastisk plante, med mange gode egenskaber. Det er en ekstrem hårdfør plante, der er god til at skærme af for vind. Planten har det rigtig godt i det danske vejr. Den trives bedst med meget sol og kan i løbet af kort tid vokse sig ekstrem meget. 
Bambus er i dag også meget velegnet til at lave undertøj, sokker, sengetøj, håndklæder m.m 

            Alt sammen meget bæredygtigt.