• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser alle 12 resultater

Viser alle 12 resultater

Cocoon Company er en familievirksomhed som startede tilbage i 2011, med et ønske om at skabe en grønnere verden ved at udvikle 100% naturlige og allergivenlig produkter med fokus på økologi, bæredygtighed og miljø.

Coocon har et bredt udvalg af madrasser, topmadrasser, rullemadrasser, dyner, puder m.m.  Alle produkterne har certificeringen Oeko-Tex, som er en miljøvenlig certificering. Derudover laver de også produkter i uld og med majsfiber som også er økologiske og bæredygtige.   
Det hele startede med at deres søn Philip det meget varme om natten og vågnede op badet i sved, og det var her den helt naturlige og helt utrolige ånbare kapokfiber sig at være helt unik. Og det er i dag et familie projekt de er sammen om.

Vi kan alle gøre mere for miljøet, og vi har alle et ansvar. Hos Cocoon tager de ansvar og går gerne forrest. Cocoon ønsker at flytte barren for, hvad der er muligt og hvor meget mere, der kan gøres for at skabe de mest naturlige, rene og økologiske produkter som overhovedet muligt. Cocoons krav til råmaterialerne, emballage og produktion er langt højere, end hvad eksisterende certificeringer foreskriver.

Alle vores metervarer er af 100% økologisk certificeret bomuld. De blander ikke den rene økologiske bomulds fiber med cellulose fremstillede fiber, som lyocell eller bambus, for at blødgøre metervaren, eller behandler bomulds metervaren med kemikalier, som eksempelvis formaldehyd. Cocoon ønsker et 100% rent, naturligt og kemifrit produkt.

Fibrene, som vi bruger som fyld, er nøje udvalgte af bedste kvalitet og forarbejdet med mindste mulig belastning for miljøet.

vores produktion er SA 8000 godkendt og opfylder derfor alle krav om social ansvarlighed.