• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Christy er et anerkendt engelsk brand, der opfandt frotte håndklædet i 1850, som vi kender det i dag. Alle deres håndklædeserier er fremstillet af den fineste bomulds-kvalitet, for at sikre dig en lækker spaoplevelse i dit eget hjem.

Mangler du netop en speciel farve skal du gå på opdagelse i deres mange flotte farver , der spænder bredt lige fra de sarte dusede farver til de mere mørke farver. Det er også hos Christy, du finder de lidt anderledes størrelser på håndklæderne, så vær lige opmærksom på det.
Hos os vil vi jo gerne at det skal være en fornøjelse at tørre sig i et håndklæde, da det er en af de ting vi ofte har i vores hænder i hverdagen.

Made In Green er et mærke christy har udviklet, da vi er i en verden hvor det nu er vigtigere end aldrig før at have klarhed og sikkerhed, overfor de marterialer vores produkter er lavet af. Made In Green mærket, er udviklet for at give dig en tryghed. Made In Green betyder at produkterne er lavet med OEKO-TEX mærke, hvilket vil sige at produktet er testet for skadelige stoffer og er fremstillet bæredygtigt. Christy har indgået et samarbejde med OEKO-TEX Institute, Shirley for at levere et udvalg af serier som er certificeret af MADE IN GREEN