• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Ren natur, velvære og ultimativ luksus

Ren natur, velvære og ultimativ luksus

Silkedynen har inden for de seneste år opnået en større popularitet i Danmark, hvilket skyldes silkens positive egenskaber, som sikre en bedre nattesøvn. Det er dog langfra ny viden, for kunsten at fremstille silke blev opfundet i Kina for ca. 5000 år siden, og kineserne er stadig førende, når det handler om råsilke og forarbejdning af eks. Silkedyner. Det er et af Kinas fornemeste bidrag til verdens kulturen.

Vi ligger stor vægt på kvaliteten, og alt silken på vores side er fremstillet af den bedste og fineste økologiske Mulberry Silke, der er produceret uden brug af kemikalier. Silkeprodukterne er Øko-tex certificeret.

Derfor vælger man silkedyne…Bedre ventilation sikre et helt tørt sovemiljø, hvor husstøvmider og skimmelsvampe ikke trives. Man sveder aldrig i en silkedyne, da silkefyld kan absorbere fugt på op til 33% af sin egen vægt. Hvis man døjer med dårlig blodomløb og kolde fødder, vil silkedynen hurtig give varme. Kvinder i overgangsalderen er begejstret, da den er super til at regulerer ens krops temperatur. Har man allergi eller astma er silken rigtig god da den er anti bakteriel og af støder alle affaldsstoffer. Hvis man døjer med gigt og muskelsmerter er den specielle varme fra silkedynen rigtig god.

Silkedynen smyger sig om kroppen, på en vidunderlig måde- der er ingen kolde områder. At sove med en silkedyne giver en helt ekstraordinær oplevelse af LUKSUS og VELVÆRE.

Man siger en gang silkedyne ALTID silkedyne.

Der skal ca. 4000 stk dobbelt kokoner til et kg. silkefyld. Silkefyldet trækkes ud i en dynestørrelse ganske tynde lag og lægges lag på lag – op til flere hundrede lag pr. dyne. De mange lag gør silkefyldet stabilt i sig selv, så der er ikke behov for kasetter eller kanaler, som skaber kulde broer. Silkefyldet klumper ikke.