• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Hos Andersen arbejder de ud fra troen på nysgerrighed, innovation og talent. Med deres passion og fingeren på pulsen designer de moderne møbler og interiør til hjemmet.

Deres æstetiske produkter er genkendelige med et rent og enkelt skandinavisk udtryk tilført et twist af deres egne særprægede kendetegn. De har udviklet en kollektion, som tager udgangspunkt i deres egne skandinaviske rødder.
Designet afspejler den populære moderne nordiske stil kombineret med et internationalt touch.

Vi er glade for og stolte af, at have Andersen Furniture repræsenteret i vores butikker samt vores shop, da vi klart mener det er dansk design og kvalitet, når det er bedst. Vi holder alle af det individuelle udtryk varerne får, når de bedste materialer fra egetræet, får skabt hver deres personlighed.

Firmaet started i 1916 og har til huse i Hinnerup, hvorfra de håndterer ordrer ud i den store verden.

Dansk design er ikke kun efterspurgt i udlandet, vi dansker køber også i stor grad deres varer, bla. hylder, reoler, små dyr, skærebrætter, salt og peberkværn, plaider, pyntepuder, stole, taburetter m.m

Det er en meget flot og lækker kvalitet de producerer.

Vi har forsøgt at købe et bredt udvalg af deres sortiment hjem, men skulle i være interesseret i andre af deres varer, hører vi gerne fra jer 70307010.