• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Lamelgardin


Hos Feel Home har vi et stort udvalg af lamelgardiner, og den populære model er især velegnet i større vinduer, hvor du hurtigt og enkelt kan vinkle dem lige efter dine behov. Vores lamelgardiner findes i en bred vifte af materialer og farver herunder sorte lamelgardiner, grå lamelgardiner og hvide lamelgardiner, og så kan du blandt andet få lamelgardiner mørklægning og lamelgardiner efter mål, hvis du ønsker en helt særlig løsning.

Tænker du på at fuldende hjemmet med lamelgardiner efter mål, kommer vi gerne på besøg til en uforpligtende snak. Her måler vi dine vinduer, og så tilbyder vi også montering af lamelgardiner, hvilket sikrer dig et smukt resultat.Lamelgardin

Lamelgardiner i mange forskellige udtryk

Udover den store brugervenlighed er lamelgardiner yderst anvendelige, da de kan monteres på de fleste vindueskonstruktioner, herunder buede og trekantede vinduer samt vinduer med skrå topkarm. Ligeledes kan lamelgardiner bruges som rumdelere, så du på elegant vis kan dele rummet op i flere zoner uden brug af tunge møbler, der optager gulvplads. Hvide lamelgardiner og sorte lamelgardiner er populære i de fleste hjem, fordi de har et neutralt look, der er nemt at indrette med, men også grå lamelgardiner tilfører indretningen kontrast uden at overdøve det øvrige interiør.

Søger du ikke lamelgardiner efter mål, men ønsker du stadig en skræddersyet løsning, byder vores udvalg blandt andet på plissegardiner og rullegardiner efter mål, så du får et smukt og professionelt resultat, som matcher din personlige stil. Udover indendørs gardiner på mål tilbyder vi også markiser og screens, så du er sikret en effektiv og dekorativ solafskærmning, der holder år efter år.

Find dine nye lamelgardiner i dag

Med lamelgardiner får du et moderne og stilrent udtryk, som pynter og holder solens stråler ude, og er du på udkig efter lamelgardiner mørklægning til eksempelvis soveværelset eller børneværelset, er der også rig mulighed for dette. For en ekstra luksus i hverdagen tilbyder vi de fleste af vores gardinløsninger med motor. Dermed kan du styre dine gardiner gennem fjernbetjening eller app og indstille dem, så de altid er placeret så optimalt som muligt i forhold til solen.

Uanset, hvilken løsning med lamelgardiner du vælger, bruger vi de bedste materialer, og så yder vi altid en professionel vejledning og service, da vi gerne hjælper med opmåling og opsætning af lamelgardiner. Kontakt os via kontaktformularen, hvis du ønsker besøg fra en af vores gardineksperter og gardinbussen eller ring på 70 30 70 10 og bliv vejledt til den bedste gardinløsning.