• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser 1–16 af 17 resultater

Lagner til enhver seng

Det er forskelligt, hvilken type lagner folk går efter, når de har brug for nye i linnedskabet, og det er der nok en årsag til, for der findes nemlig mange forskellige former, faconer og typer. For nogen kan lagen-spørgsmålet næsten udvikle sig til en sand ”religion”, hvor man kun ynder at købe den samme slags lagen eller type hver gang.

Hos Feel Home fører vi udelukkende lagner af høj kvalitet, som vi selv ville ønske at tilbringe en nat på. Lagner som er de bedste materialer og syet, så de holder længe. For os er et lagen ikke kun noget, du lægger på madrassen for at beskytte den, det skal også føles rart og blødt imod huden.

Hvilken type lagner passer til dig?

Hvis ikke du allerede ved, hvilken type lagen du er på udkig efter, så kan denne lille gennemgang af de forskellige typer af lagner måske være en hjælp, du skal foruden altid være velkommen til at kontakte os, så rådgiver vi dig gerne.

Når du skal købe nye lagner, skal du gøre dig følgende overvejelser:

  • Hvilken størrelse seng, skal lagnerne passe til?
  • Hvilket materiale, foretrækker du?
  • Hvilen type passer på din seng eller måske nærmere til dit temperament?

Vi fører lagner, der passer til målene på alle standardmadrasser, så du finder mål fra 70×200 til 260×260, og med forskellige højde, så du kan vælge om du ønsker et lagen, der kun dækket topmadrassen eller hele boxmadrassen.

Du finder typer som; Flexlagen, glatlagen, fladlagen, boxlagen, kappelagen, stræklagen, kuvertlagen, facon lagen og vådliggerlagen.

Lagner i lækre materialer

Flere af vores lagner er produceret af økologiske tekstiler og bæredygtige materialer. Når du skal vælge, hvilke tekstiler du foretrækker dine lagner i, så skal du indtænke, hvor højt du prioriterer faktorer som åndbarhed, absorberingsevne og slidstyrke(vævningen).Bambuslagner
Vores lagner i bambus er bæredygtige og det er super lækre at ligge på – næsten som silke, de fås i forskellige størrelser og modeller.  Du kan nøjes med at vaske dit bambuslagen på 40 grader, da der ikke kan leve husstøvmider i bambus.

Har du det ofte varmt om natten, så vil bambus være dit foretrukne valg af materiale, da det har en sublim egenskab til at generere fugt væk, og føles lidt kølende, uden at være koldt.

Silkelagner
Vores silkelagner fra Butterfly silke, er nok de bedste lagner du nogensinde vil komme til at stifte bekendtskab med. Silkelagnerne er vævet af 100 procent morbærsilke, hvilket betyder at hud vil føle intet andet end ekstrem blødhed, der smyger sig om kroppen. Silken tilpasser sig din kropstemperatur og fordi at silke ikke støver, så vil især allergikere finde det behageligt at sove med dette materiale.

Bomuldssatinlagner
Denne type er yderst populær, når det kommer til sengetøj og lagner. Vævningen sikrer en god slidstyrke, blødhed og en mere eller mindre glansfuld overflade. Ift. jersey, som også er bomuld, så vil en satinvævning ofte være tættere, og betyder et blødere, tykkere og tættere tekstil. 

Jerseylagner
Fordelen ved et jerseylagen, er at vævningen gør, at materialet er langt mere strækbart end andre materialer, hvilket gør lagnet nemt at ligge på sengen.

Vælger du et jersey stræklagen fra Kneer, så får du 15 års garanti på elastikken. Her er du sikret en super stærk og holdbar elastik og selve lagnet i dobbeltvævet jersey.

Vask af lagner
Vi anbefaler dig, at du vasker dine lagner, ved samme metode som sengetøj. Vi har samlet et par tricks til dig:

  • Læg i blød i koldt vand i 24 timer inden første vask
  • Læs altid vaskeanvisningen
  • Vask altid inden brug