• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)

Knækarmsmarkisen

Hos Feel Home har vi et stort udvalg af almindelige og elektriske markiser, og gennem vores samarbejde med professionelle partnere får du en specialfremstillet markise til terrassen. På den måde har du rig mulighed for at nyde det varme vejr og sommeren uden at blive blændet af solen i løbet af dagen, og så beskytter de fleste markiser dig ligeledes mod aftenduggen.

Her på siden kan du gå på opdagelse i flere forskellige typer af kvalitetsmarkiser samt solsejl og finde den, som matcher dine ønsker og behov. Har du brug for vejledning så tøv ikke med at kontakte os eller besøg en af vores butikker og få svar på de spørgsmål, du måtte have.

Markise 1Markise 2

Find den helt rigtige markise


Når du skal vælge blandt de mange typer af markiser, skal du først og fremmest finde ud af, hvilke behov og ønsker du har til både funktion og udseende. Dette gør beslutningen lettere og sikrer, at du får en markise, som passer til dig og din bolig. Blandt de mange muligheder er knækarmsmarkisen en af de mest populære markiser til terrassen, fordi den kan monteres de fleste steder og ikke kræver et stativ omkring sig, men blot en væg eller et udhæng.


Hos Feel Home arbejder vi sammen med Acrimo markiser og Faber markiser, som skaber kvalitetsmarkiser til ethvert behov. Alle markiser fremstilles på bestilling i den størrelse, du ønsker, og så har du rig mulighed for at finde en elektrisk markise, så du hurtigt og enkelt kan køre den ud og ind alt efter vejret.


Stort udvalg af markiser


Fælles for vores store udvalg af Acrimo markiser og Faber markiser til terrasser er den høje kvalitet og et rent udtryk, så du let kan finde et design, som matcher dit hjem. Vi tilbyder derudover faldarmsmarkiser, som passer til vinduer i alle størrelser og falder skråt ud og ned foran vinduet for en yderst effektiv solafskærmning.


Er du i stedet på udkig efter en mere pladsbesparende markise og yderst effektiv løsning, er screens til vinduerne et godt valg. Lærredet, der monteres over vinduet, trækkes ned over ruden og fås i flere forskellige nuancer og tætheder, så du får en effektiv løsning, men stadig kan se ud. Har du fundet din nye knækarmsmarkise, men mangler en dekorativ og funktionel løsning indendørs laver vi også gardiner på mål, så du får et professionelt og speciallavet produkt, som holder mange år frem