• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Insektnet til vinduer og døre

Insektnet til vinduer og døre

Vi elsker alle de lune dage og aftener, hvor man kan have døre og vinduer til at stå åbne, med et insektnet kan man holde alle de ubudne gæster såsom insekter udenfor. Insektnet og myggenet fås til både vinduer og døre og i forskellige farver som matcher din øvrige bolig. På den måde går det æstetiske og praktiske op i en højere enhed. Hos Feel Home finder du insekt og fluenet fra Luxaflex og B-free.

Myggenet til vinduer

Myggenet til vinduer fås blandt andet som et rullegardin, der har en diskret afskærmning. insektnettet kan monteres både ude og inde, hvilket gør det til en meget fleksibel løsning. Vil du gerne have en fast ramme, som let kan klikke af og på efter behov, så finder du også dette i vores sortiment. Listerne til denne type fluenet fås i hvid, brun og aluminium, hvor du mod en merpris kan vælge den RAL-farve du ønsker.

Myggenet til dør

Insektnet til dør fås i flere varianter. Du finder den som en sving/skydedør eller som en plissedør, som let skubbes sammen, når den ikke er i brug. Når sæsonen er slut kan man let afmontere insektnettet igen, hvis man ønsker dette. Dørene kan monteres både indvendigt og udvendig. Listerne på dørene kan laves i hvid, brun og i aluminium – det er også muligt at få dørene i alle RAL farver mod en merpris.

Allerginet

Lider du eller en anden i familien af allergi? Luxaflex har udviklet et specielt net, der ikke tillader pollen at trænge igennem. Poll-tex® nettet stopper 97% birkepollen og 100% græspollen, men også andre mindre pollen, så du bliver pollenfri hjemme eller i dit sommerhus. På den måde kan du lindre og forebygge høstfeber i hjemmet.

Kontakt os og få besøg af gardinbussen

Vi kommer gerne på besøg os dig, hvor vi viser dig vores udvalg, ligesom vi også måler op og vejleder dig til den bedste gardinløsning. Kontakt os i dag på tlf. 70 30 70 10. Insektnet