• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Myggenet

Insektnet er en samlet betegnelse for fluenet og myggenet og giver dig mulighed for at nyde den varme eller friske luft, uden at insekter flyver ind. Hos Feel Home forhandler vi blandt andet myggenet til dør og myggenet til vinduer, så du undgår både stik og summen fra de ubudne gæster. Vores myggenet er fra Luxaflex og B-free, og så fås de i flere forskellige farver, så æstetik og praktik går op i en højere enhed.

Kunne du tænke dig et myggenet til din dør eller et myggenet til dine vinduer, er du kommet til det rigtige sted. Vi kommer gerne på besøg hos dig og viser de forskellige løsninger samt monterer dit nye insekt forhæng, så du kan nyde den varme sommer uden myg, fluer eller noget helt tredje.

Myggenet til ethvert hjem

Myggenet til dør findes i flere modeller herunder en sving- eller skydedør samt en plissedør, der let kan skubbes sammen, når den ikke er i brug, og så kan myggenettet monteres både ude og inde. Ønsker du ikke at have insektnettet eller fluenettet oppe om vinteren, kan du uden besvær afmontere det, når vejret bliver koldere, og insekter ikke længere er et problem.

Har du insektnet på dine døre, og kunne du tænke dig at sikre vinduerne, har du også rig mulighed for at finde præcis den løsning, som passer dig. Myggenet til vinduer fås blandt andet som rullegardin, hvilket giver et diskret look, men en yderst effektiv virkning. Ønsker du i stedet en ramme i vinduet, som kan klikkes af og på efter behov og samtidig holder helt tæt, er dette også muligt. Fælles for vores myggenet til både vinduer og døre er, at de kan monteres både ude og inde, hvorfor insektnet eller insekt forhæng er en meget fleksibel løsning.

Find dit myggenet her

Hos Feel Home har vi insektnet som metervare og myggenet i metermål og kan derfor hurtigt og enkelt lave det smarte produkt efter målene på dine døre og vinduer. Foruden myggenet til døre og vinduer tilbyder vi også myggenet til senge, så du kan sove uforstyrret, og så er pollennet ligeledes en praktisk løsning, hvis du eller nogen i familien er ramt af pollenallergi.

Har du styr på pollennet og myggenet til seng, men kunne du godt tænke dig at opdatere hjemmets gardiner, kommer vores gardinbus gerne ud. Her præsenteres du for en lang række gardintyper som Velux gardiner, foldegardiner og rullegardiner efter mål, og på samme måde kan vi også være behjælpelige med din nye markise.