• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser 1–16 af 34 resultater

Håndklæder til hverdagen

Hvilken type håndklæder passer bedst til dig? Er du til den klassiske stil med lidt dæmpede farver eller er du til mere kulør i hverdagen med stærke, farvefyldte nuancer?
Uanset din personlige stil, tilbyder Feel Home dig muligheden for nogle af de bedste kvalitetshåndklæder på markedet i alle de populære størrelser og i mærker som bl.a. “Joop”, “Cawö”, “Pagunette” og “Juna”.

En stor del af vores kunder ønsker at skabe visuel, stilfuld sammenhæng i indretningen, og præger derfor badeværelset med elementer som eks. tandkrus, sæbedispenser, bademåtte, badeforhæng, toiletbørste og toiletspand i matchende nuancer til deres håndklæder. Derfor har vi naturligvis også masser af disse “krydderier” til badeværelset på hylderne til dig.

Stort udvalg af håndklæder

Har du det ligesom os hos Feel Home, og mener, at alle har ret til et lækkert håndklæde med en behagelig blødhed og optimal sugeevne? Vores sortiment er nøje udvalgt med præcis dette mål for øje, så slå dig endelig løs blandt de mange nuancer og størrelser her på shoppen, og forkæl både dig og dine gæster.
Du finder alt fra karklude til badehåndklæder og alle andre typer af håndklæder derimellem. Søger du en bestemt farve, som skal matche noget bestemt, så har vi måske netop den grønne eller grå nuance, som du søger.

Kontakt os endelig, hvis du søger råd og vejledning, eller du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Luksus håndklæder

Vores luksus håndklæder fra Cawö og Joop leveres forvasket og har derved en rigtig god sugeevne fra starten.
Når du vasker dine håndklæder, er det vigtigt at du fylder vaskemaskinen godt op – så kan du bedre undgå fnuller.
Håndklæderne vaskes ved 60 °C og med normal centrifugering.
Nyest på shoppen er vores luksus håndklæder fra Lexington, disse er både Oeko-Tex certificeret og har en ekstrem høj bomuldstæthed.

Generelt ved vask af håndklæder

Undgå så vidt muligt skyllemiddel, da det danner en hinde på håndklædet, der bevirker, at håndklædet mister sin sugeevne. Brug i stedet eddike, der vil blødgøre håndklædet, fjerne kalk og samtidigt skåne miljøet.

Hold på farver og sugeevne

Når du køber et nyt håndklæde hos Feel Home, så bland en spandfuld koldt eddikevand i et blandingsforhold på ca. 1:25, svarende til 2 dl eddike til 10 l vand.
Læg dit nye håndklæde i blød i 24 timer – inden du tager dem i brug eller vasker dem, så bevarer du både farver og sugeevne i meget længere tid.
Har du valgt Cawö eller Joop håndklæder, kan du tage dem i brug med det samme – leverandøren har allerede gjort det hele for dig.