• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Elektriske gardiner

Er du på udkig efter elektriske gardiner, er du kommet til det rette sted. Hos Feel Home har vi et bredt udvalg af gardiner med motor, så du hurtigt og enkelt kan skærme hjemmet for solens kraftige stråler eller give adgang til det fantastiske lys. Ønsker du elektriske gardiner, kan den smarte løsning bruges til de fleste gardintyper, hvilket giver dig rig mulighed for at få et funktionelt og dekorativt gardin uanset dine behov og din indretningsstil.

Vælger du elektriske gardiner, er du sikret et intelligent system, som ved blot et enkelt tryk på en knap giver dig kontrol over, hvor meget lys du får i det enkelte rum. Her kan du indstille motoren, således dine gardiner i løbet af dagen selv justeres til lige den position, du ønsker, og rummet har en behagelig temperatur både morgen, middag og aften. Samtidig undgår du med elektriske gardiner løsthængende snore, som børn, kæledyr og husholdningsmaskiner kan få fat i, og så er elektriske gardiner på samme tid en lydsvag løsning.

Fjernbetjening til motor gardiner

Elektriske gardiner til enhver smag

Med den prisvindende PowerView kan du let stille på dine smarte gardiner med motor ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, eller du kan betjene de elektriske gardiner gennem appen og på mobil og tablet styre dine gardiners position, også selvom du ikke er hjemme. Med denne ekstra luksus i hverdagen kan du altid sørge for, at dit hjem har de optimale lysforhold og temperaturer, og så får du samtidig et stilrent og moderne produkt af den højeste kvalitet.

Fordi motoren kan kobles til de fleste former for gardiner, er det kun din fantasi, der sætter grænserne. Ønsker du elektriske gardiner, er det muligt at levere motorstyring til alt fra rullegardiner og persienner til plissegardiner og lamelgardiner, således du let kan finde den gardinløsning, der matcher dine vinduer og døre.

Oplev vores automatiske gardiner

Hos Feel Home skaber vi gerne den helt rigtige løsning til dig, så du er sikret unikke, automatiske gardiner, du kan få glæde af mange år frem. Ringer du til vores gardinbus, kommer vi til dig med et bredt udvalg af gardintyper, materialer og funktioner, så vi kan skræddersy dine elektriske gardiner efter mål til dit hjem. Har du lyst til at opleve vores elektriske gardiner og den motorstyrede løsning tæt på, er du velkommen til at besøge en af vores butikker i Skanderborg, Vejle og Silkeborg, og så står vi klar med gode råd og vejledning, så du får de helt rigtige automatiske gardiner.

Har du ikke behov for gardiner med motor, men er på jagt efter almindelige gardiner, kan du også finde det. Gå på opdagelse i vores brede udvalg og se nærmere på det moderne bambus rullegardin, som er et populært produkt, fordi det er let at vedligeholde og passer godt ind i den nordiske indretningsstil. Ligeledes fører vi et fint sortiment af solafskærmende løsninger som faldarmsmarkiser, der er velegnede til de fleste vinduespartier, så du undgår genskin i skærme, falmede møbler og kan holde indeklimaet stabilt. Uanset om du søger elektriske gardiner på mål eller et færdigsyet gardin, har vi et bredt udvalg, så du kan drage nytte af den øjeblikkelige effekt, som gardiner har i hjemmet både i forhold til funktion og æstetik.