• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Gardiner med motor

Gardiner med motor

Gardiner med motor – her taler vi om et enkelt tryk på en knap, hvor efter dit rullegardine, persienne, lamel, plissegardin, Twister, eller banegardiner sørger for at enten rulle for eller åbne op for dagens lys. Den smarte løsning giver dig kontrol over belysningen og sikre dig fuldstændig privatliv.

Det intelligente valg – motor på gardinerne

Forstil dig en verden, hvor dine gardiner juster sig selv både morgen, middag og aften – helt uden at du skal være hjemme. Det er en prisvindende PowerView Motorisering. Du skal bare indstille PowerView til at køre dine gardiner til lige præcis den position, du ønsker. Den styrer og planlægger du ved hjælp af PowerView appen på din smartphone eller tablet, eller ved hjælp af fjernbetjeningen.
Fjernbetjening til motor gardiner
Hvis du har lyst til at se vores gardiner med motor live og mærke er du /I velkommen i en af vores butikker. Der kan du også se alle de fantastiske farver man kan få de forskellige produkter i. Det er muligt at levere motor-styring til persienner, rullegardiner, lamelgardiner, plissegardiner og til et twist rullegardin Vi skrædder syer løsninger til dig, så ring efter vores gardinbus. Så er der råd og vejledning med i pakken.