• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Stofgardiner på mål


Nye gardiner gør en enorm forskel i hjemmet – ikke kun fordi, de på effektiv skærmer for solen og holder temperaturen behagelig, men fordi de skaber liv og stemning og giver en bedre akustik. Hos Feel Home laver vi gardiner på mål, så du får det lige, som du ønsker, hvad end du leder efter solafskærmning som gardiner soveværelse, køkkengardiner, mørklægningsgardiner eller gardiner til badeværelse.

Vi kender alt til processen og sørger for, at du får den nødvendige vejledning, så du selv kan gøre forarbejdet, og vi kan sy dine gardiner på mål. Ønsker du i stedet, at vi også foretager opmålingen af dine vinduespartier, kommer en af vores specialister gerne på besøg, og så kan du ligeledes hente inspiration til dine gardiner på mål i vores rullende showroom, gardinbussen.

Gardiner

GardinerStofgardiner på mål til dit hjem

Hos Feel Home har vi mange års erfaring i at skabe unikke løsninger til dit hjem, uanset om det gælder køkkengardiner, gardiner til stuen eller badeværelses gardiner. Med gardiner på mål er du sikret et personligt look, der passer til resten af din indretning samt et professionelt håndværk. Vi har egen systue, hvor vi klarer alle opgaver – store som små, og så syer vi både gardiner på mål til private og erhverv.

Hvad end du søger badeværelses gardiner på mål, gardiner til soveværelse eller gardiner til stuen, står vi klar til at hjælpe, så du får gardiner på mål, du kan glæde dig over mange år frem. Vi gør brug af de bedste materialer, hvorfor du er sikret en effektiv solafskærmning og på samme tid et dekorativt udtryk, der sætter prikken over i´et i din indretning.

Skræddersyet stofgardiner hos Feel Home

Vi laver gardiner på mål til enhver smag, og derfor er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dine nye gardiner kan se ud. De populære lamelgardiner er oplagte til brug i store vinduespartier, og så kan du let vinkle dem, så du får den ønskede mængde lys. Med plisségardiner har du stor frihed, for her findes et hav af forskellige farver og vævninger, og så giver persienner et tidløst look og rig mulighed for at vælge mellem flere betjeningsmuligheder.

Overvejer du at give hjemmet et nyt og spændende udtryk med gardiner på mål som mørklægningsgardiner, gardiner til badeværelse eller gardiner til køkken, er du kommet til det rigtige sted. Her på siden kan du blive inspireret af forskellige materialer, stoftyper og farver, og så er du altid velkommen til at besøge en af vores butikker i Skanderborg, Vejle og Silkeborg, hvis du gerne vil se nærmere på vores elektriske gardiner eller det smarte twist rullegardin, der passer som gardin til køkken eller gardiner til soveværelse.

Lækker kvalitet med Luxaflex

Hos Feel Home er vi stolte af at kunne tilbyde de eksklusive Luxaflex stofgardiner efter mål, som tilpasses dine vinduer og behov. Foruden en skræddersyet løsning er fordelen ved Luxaflex, at du kan udnytte dagslyset bedre, skærme fleksibelt og isolere mod varme og kulde.

På samme tid beskytter gardinerne dine møbler mod solens skadelige stråler og så er de lydabsorberende. Ligeledes er Luxaflex kendt for det store fokus på børnesikkerhed, hvorfor gardiner fra Luxaflex altid overholder den europæiske standard EN 13120, så du trygt og sikkert kan lade dine børn udforske hjemmet.

Den store kvalitetsbevidsthed, der kendetegner Luxaflex, gør, at du uanset produkt er sikret et professionelt, funktionelt og smukt resultat, som du kan glæde dig over mange år frem. Med stor grundighed og omhu er ethvert gardin skræddersyet og tilpasset dine behov, og så er de mange designs under konstant udvikling, så du altid er sikret et innovativt produkt.

Vælger du stofgardiner fra Luxaflex, er du sikret et produkt udover det sædvanlige, og som Luxaflex forhandler hjælper vi dig hos Feel Home igennem hele processen fra gardinvalg og måltagning til montering.