• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)

Hos Feel Home ved vi, hvor svært det kan være at opmåle og montere nye gardiner for ikke at tale om at udpege den rette type og materialer til dine nye gardiner. Vores gardinbus kommer gerne til dig, og sørger for at du får den nødvendige råd og vejledning, så du med ro i maven, kan udvælge de gardiner, der passer bedst til dit hjem. Når dine gardiner ligger klar til dig, så kommer vi igen forbi og monterer gardinerne for dig. Når du får besøg af vores gardinbus og en af vores dygtige specialister, er du sikret høj faglighed og professionel kvalitet. Feel Home er din garanti for gardiner og gardinløsninger af høj håndværksmæssig kvalitet.

Udover vores mange års erfaring og store ekspertise inden for området får du med gardinbussens store udvalg af stofprøver en god fornemmelse for, hvordan din gardinløsning kommer til at se ud. Du får rig mulighed for at afprøve de forskellige designs i dit hjem, så vi sammen finder den rette løsning. Du kan derved nemt højde for om gardiner vil stå flot til dine vægge og gulve, samt om materialer, møbler og det øvrige interiør passer god sammen i en helhed. Vores gardinekspert gennemgår gerne dit hjem rum for rum, så der kan tages højde for lysindfald og brugen af det enkelte rum.

feelhome-white
Book gardinbus
Udfyld formularen så kontakter vores gardineksperter dig med henblik på et besøg. Vores gardinbus kommer direkte til dig - spækket med inspiration.
Kontakt os på:
(+45) 70 30 70 10
Fornavn og efternavn*
Adresse*
Telefon*
Postnr.*
By*
E-mail*
Gentag e-mail*
Besked*

Bliv inspireret af gardinbussen

Formålet med vores gardinbusser er at vise dig de mange muligheder, der findes inden for gardinverdenen i de omgivelser, hvori gardinet skal placeres. Vores store udvalg af prøver spænder over en bred vifte af farver, materialer og gardintyper, så uanset om du er på udkig efter de moderne bambus rullegardiner, klassiske plissegardiner eller fine lamelgardiner, giver vores gardinbus dig rig mulighed for at finde lige den gardinløsning, du ønsker. Og fordi du med gardinbussen kan opleve de mange produkter i samspil med din bolig, er du sikret det optimale resultat, både hvad angår funktion, æstetik og sammenhæng med resten af dit hjem.

Hos Feel Home producerer vi gardiner på specialmål, så hvad end, du er på udkig efter twist rullegardiner, Velux gardiner eller rullegardiner, så rådgiver vi dig i forhold til kvalitet, pris og funktion. Vi opmåler også gerne dine vinduespartier, så gardinerne efterfølgende sidder perfekt til det enkelte vindue eller dør. Når du modtager dine nye gardiner, så tilbyder at vores dygtige montører, kan hjælpe dig med monteringen. Bestiller du vores gardinbus, tager vores dygtige specialister afsæt i dit hjem og dine ønsker, så du får det bedst mulige grundlag at træffe den endelige beslutning ud fra. Vi svarer på ethvert spørgsmål, du måtte have. Ingen opgaver er for store eller for små til vores fagfolk, for selvom der er forskel på, hvordan vi løser de forskellige opgaver, så arbejder vi altid ud fra nøgleord som kvalitet, service og et professionelt og tilfredstillende resultat.

Gardinbussen kommer til dig

Ønsker du at få besøg af Feel Homes gardinbus? Udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt og aftaler et tidspunkt, hvor vores gardinbus kommer på besøg hos dig. Besøget er helt gratis og uforpligtende, præcis når du har tid. Feel Homes gardinbus kører i hele landet, så uanset om du har brug for en gardinbus i Århus, Vejle, Silkeborg eller et helt fjerde sted, kan vi sikrer dig et inspirerende besøg. Vi giver dig en personlig vejledning og planlægger sammen med dig besøget forinden, så du har god tid til at finde din nye gardinløsning.

Foruden at book en gardinbus, så kan du ligeledes her på shoppen gå på opdagelse i det store udvalg af gardiner med standardmål, og ligeledes kan du finde alt i pyntepuder, plaider og brugskunst samt tilbehør til køkken, badeværelse og soveværelse til let fuldende indretningen.

Derudover byder vores sortiment på myggenet fra Luxaflex, så du kan nyde sommeren med åbne vinduer og døre fra morgen til aften uden at få insekter indendørs. Kontakt gerne vores gardinbus, hvis du går med overvejelserne om en ny gardinløsning. I vores sortiment findes endvidere flere smarte motordrevne, løsninger, der kan være med til at gøre hverdagen lidt lettere og tilføje hjemmet en ekstra følelse af luksus. Du får mulighed for at styre dine gardiner via en app eller fjernbetjening – selv når du ikke er hjemme.

Uanset dine behov og ønsker til din nye gardinløsning, så du er du meget velkommen til at sende os en besked gennem vores kontaktformular eller kontakt os på telefon 70 30 70 10. Hos Feel Home yder vi kompetent vejledning og vi går hverken på kompromis med service, kvalitet eller håndværk. Besøg en af vores vores tre butikker, hvis du vil se nærmere på de mange smukke og funktionelle løsninger inden du booker gardinbussen.