fbpx
  • 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

GALLERI

Fluenet til dør

Fluenet er blevet mere og mere et must i Denmark. Så dejligt at kunne have vinduet eller døren til at stå åben, så der kan komme noget luft inde, uden at myg eller fluerne kommer med. Hvem kender ikke det at man lige har fået lagt sig til at sove også hører man en myg, det er no go. Det slipper du for her. Der fås forskellige farver og modeller og det fås også til almindelige vinduer. Vi forhandler fluenet fra både Luxaflex & B-Free

Lounge Gardiner

Her ses et soveværelse med Velour stof, som er syet i waves syning, og det er noget bestemt bånd, med nogle bestemte glider i stangen, som laver de flotteste buer og giver en god lounge stemning. Stoffet er en velour i en flot kongeblå farve. Gardiner hænger i en stang i loftet og det giver noget luft i højden, rigtig elegant.

Rullegardin Screen

Screen rullegardiner er meget effektive , når solen bare kommer det mindste frem, så skal man ikke gå og skære øjne, og man har stadigvæk udsynet til at følge med udenfor. Lærredet fås i forskellige tæt hedder og farver. Jo tætte jo mere varme og lys holdes uden. Total genialt, det er blevet meget moderne i både huse og på kontor og klinikker som her på billedet. og så det jo lige op til dig hvad du har brug for.

Velour gardiner er det nye hit.

Velour gardiner er SÅ populære, det er lækkert for øjet, og med de store vinduer der er i de nye huse i dag, så giver det mening, at det hænger fra loft til gulv. Viste du at gardiner er smadder godt for akustikken i rummet, det er med til at lyden i rummet ikke virker rungende. Dit valg af gardiner , er med til at sætte prikken over i et lige netop i dit hjem.

Stof gardiner | det nye hit

Vi er så glad for at vi igen sælger de flotte længder gardiner, som både er lette og dekorative, og så giver det også rummet en god akustik. Her er det syet i nogle pæne læg som gør at gardinet falder blødt og lækkert. Virklig flot

Lameller i kip med foldegardin under.

Her har vi et vindues parti hvor der kommer rigtig meget sol ind af. Der er valgt at sætte lameller i kip, som man lige kan vippe lidt og så er der lukket for oven. For neden kan man stadigvæk se ud og når mørket falder på kan man lukke for neden og åbne op for oven for at det hele ikke ser så lukket ud.