• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

GALLERI

Velour gardiner er det nye hit.

Velour gardiner er SÅ populære, det er lækkert for øjet, og med de store vinduer der er i de nye huse i dag, så giver det mening, at det hænger fra loft til gulv. Viste du at gardiner er smadder godt for akustikken i rummet, det er med til at lyden i rummet ikke virker rungende. Dit valg af gardiner , er med til at sætte prikken over i et lige netop i dit hjem.

Stof gardiner | det nye hit

Vi er så glad for at vi igen sælger de flotte længder gardiner, som både er lette og dekorative, og så giver det også rummet en god akustik. Her er det syet i nogle pæne læg som gør at gardinet falder blødt og lækkert. Virklig flot

Lameller i kip med foldegardin under.

Her har vi et vindues parti hvor der kommer rigtig meget sol ind af. Der er valgt at sætte lameller i kip, som man lige kan vippe lidt og så er der lukket for oven. For neden kan man stadigvæk se ud og når mørket falder på kan man lukke for neden og åbne op for oven for at det hele ikke ser så lukket ud.

Stof gardin fra Luxaflex

Stof gardiner fra Luxaflex fås i mange forskellige farver og kvaliteter. Det kan syes i de længder og baner du ønsker til dit vindue. en virklig flot og elegant løsning til høje vinduet.

Luxaflexs up & down

Her er gardinet som vi ikke kan lade være med at vise, det kan man sætte lige der hvor man har behov for at skærme af for solen. Det er næsten som en harmonika, som kan køres op og ned. Fås i mange forskellige mønstre og farver, så mon ikke der er noget ud også kan bruge.

Foldegardin med cafefortræk

Her har kunden valgt foldegardiner til sit køkken, med et meget fint cafefortræk, som er syet med en løbegang for oven, på en stang, sådan kan man gøre, når det skal hænge permanent og ikke trækkes fra hver dag. Mega sødt og passer perfekt til den flotte vask og øvrig interiør.