• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

GALLERI

Markiser

Markiser er noget der kan fås i mange forskellige modeller og kvaliteter. Når man vil invester i en markise , skal man kigge lidt på huset for at se hvor den kan hænge. Nogle kan hænge på en væg og andre skal hænge på et beslag på spær. Nogle steder kan den også hænge inde under et udhæng. Farver til duge er der også rigtig mange af. Ring efter en fagmand , som kan vejlede dig.
Det er så dejligt med de lange varme aftner, hvor man kan sidde ude og spise under en markise og hvor duggen falder uden nogen opdager det . Som tillæg kan der også købes varmeelementer som kan hænge oppe ved markisen, samt sol og vindvogter , hvis man bor et sted hvor enten det vinder godt ind i mellem, eller sol varme voldsomt, så ruller den nemlig selv ud og ind.
Hele herligheden kan styres af en fjernbetjening, så man får ikke sved på panden af at den skal ud.. :-)

Hynder efter mål.

Vi syr også hynder efter mål på vores egen systue. Tag målene med ind til os, så hjælper vi med at vælge noget stof som, lige passer dig. Det kan være svært, at vælge stof herinde, da det skal passe til dit hjem, derfor er man hos os er altid velkommen til,at låne prøver med hjem inden man beslutter sig. Kig ind til os, så laver vi et uforpligtende pris til jer.

Sengetæpper efter mål

Sengetæpper syer vi efter mål, så det passer perfekt til sengen. Tag målene med ind til os, så hjælper vi med at vælge noget stof som, man kan låne med hjem for at se det inden det sættes i gang. Sengetæppet kan også quiltes, i forskellige mønstre.
Vi kan lave det lige som man ønsker det.

Fluenet

De lune måneder er fantastiske. At kunne lade døre og vinduer stå åbne til langt ud på aftenen er en udsøgt fornøjelse. Så er det her det berømte indsektnet kommer ind i billedet. Det kan laves til døre og vinduer og i forskellige farver væv og lister. Man kan vælge mellem at kunne trække det fra eller en fast ramme. Men indsektnet er man fri for at vågne midt om natten, fordi en flue har forvildet sig ind i ens soveværelse. Helt sikkert en investering værd.

Silhouette

Silhouette er et eksklusiv gardin, som består af to transparente lag væv, der smukt filtrerer lyset, inden det kommer ind i rummet.
Stoflamellerne mellem vævene vinkles som en persienne og justerer lys og privatliv. Det kan fås i mange forskellige farver og dette gardin kan også motoriseres, hvis man ønsker det.

Lamelgardiner

Skærm af med stilrene linjer. Lameller er flotte i store vinduer og skaber med de lodrette linjer den perfekte balance mellem lys indfald og afskærmning.
Når lamellerne er åbne, vil du opleve, der lukkes masser af lys ind i rummet samtidig med at nysgerrige blikke ikke kan kigge direkte ind. De fås i 6,3cm , 8,9cm og 12,9cm , og et hav af væv i forskellige farver, strukturer og tætheder. Det gør at lamel gardins stilrene elegance kan pryde ethvert vindue og ethvert rum.

Foldegardiner/ liftgardiner

Foldegardiner laves efter mål, og kan fås med snor eller kædetræk. Det kan laves i lige det stof du ønsker og med forskellige transperanthed.

Det er samtidig mere enkelt og let.

Foldegardinet laver hygge til hjemmet.

Træpersienner

Elegant stil...
Træpersienner er en meget flot og kvalitet bevist stil. De fås i mange forskellige træsorter. Bredden kan også fås forskellige 25mm-50mm-& 70mm , og udover det er den mange mulighedder for at vælge forskellige stigebånd, og det er her man finder sin helt egen stil.

Man tørrer dem let af med en tør klud.

Velux

Danske Velux har nogle lækre produkter til skråvinduer.Her kan du få rullegardiner , foldegardiner , persienner og plissegardiner. Nr. på dit velux står hvis du åbner vinduet på en stål plade det starter med GGL eller noget ligende, der er størrelsen på vinduet, så er det bare at vælge farven.
Det tager ca. 5 arbejds dage fra du har bestilt.

Plissegardin

Her ses nogle plissegardiner, som virklig gør en forskel i rummet. Plissen er udviklet til at give en bred vifte af muligheder for lys styring og sikring af privatlivet, i et bredt udvalg af stoftyper og i matrialer i forskellige grader af transparens fra gennemsigtige over tætte og mørklæggende.

Lige nettop denne model funger ligsom en harmonika, som kan sættes lige der i har behovet. Det er jo også dejligt, at kan have trukket for for neden og så ovenfor kommer lystet ind.

Rullegardin

Rullegardin som er meget enkelte og fås mange farver og mønstre,som dette fra Luxaflex.

Plissegardin

Plissegardinet er mulighedernes gardin. Det fås til alle vindues faconer og med mange forskellige betjenings muligheder . Det fås som enkelt plisse, duette og Lite Rise hvor du med et træk eller skub i underlisten hæver og sænker gardinet.Dette plissegardin kan også motoriseres, det er et oplagt valg i ovenlys vinduer eller højtsiddende vinduer, eller bare fordi man ønsker det. Det fås i alle mulige flotte farver og mønstre.

Stof gardiner

Stof gardiner er igen kommet med på moden, der findes et hav af forskellige mønstre og farver. Sygningen spiller en stor rolle, da det skal falde pænt.

rullegardin

Rullegardiner kan fås i mange flotte farver og mønstre.

Lameller

Lameller til kip. Store dejlige vinduer hvor man nemt kan få lukket af , så man kan se fjernsyn, eller bare sidde og ny en god bog. Lameller fås i 3 bred størrelser 6,3 cm 8,9 cm & 12,7 cm og de fås i mange forskellige farver.

Stue

En flot stue med både lameller og plisse i samme farve.