• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

GALLERI

Stof gardiner | det nye hit

Vi er så glad for at vi igen sælger de flotte længder gardiner, som både er lette og dekorative, og så giver det også rummet en god akustik. Her er det syet i nogle pæne læg som gør at gardinet falder blødt og lækkert. Virklig flot

Stof gardin fra Luxaflex

Stof gardiner fra Luxaflex fås i mange forskellige farver og kvaliteter. Det kan syes i de længder og baner du ønsker til dit vindue. en virklig flot og elegant løsning til høje vinduet.

Luxaflexs up & down

Her er gardinet som vi ikke kan lade være med at vise, det kan man sætte lige der hvor man har behov for at skærme af for solen. Det er næsten som en harmonika, som kan køres op og ned. Fås i mange forskellige mønstre og farver, så mon ikke der er noget ud også kan bruge.

Foldegardin med cafefortræk

Her har kunden valgt foldegardiner til sit køkken, med et meget fint cafefortræk, som er syet med en løbegang for oven, på en stang, sådan kan man gøre, når det skal hænge permanent og ikke trækkes fra hver dag. Mega sødt og passer perfekt til den flotte vask og øvrig interiør.

Gardiner i metermål

Gardiner i længder, hvor det er skræddersyet efter dine mål. Der er mange måder at sy gardiner på i dag, en af vores favoritter er wawes-sygning, som lave nogle lækre bløde linjer i gardinet. Det falder altid rigtig flot. Her er der syet både med undergardin og de almindelig gardiner. Undergardinet gør så man ikke lige kan se direkte ind og alligevel har man udsynet.

Læsejl til altan

Læsejl er et super pænt og diskret forhæng, som skærmer af så man ikke kan se direkte op til dig. Den tager også vinden som kan komme. Den bliver lavet lige i den højde og længde din terrasse er, dugen fås i mange farver. Man kan få den med kouser, hvor man bruger strips til at sætte om terasse stængerne eller vrider som man også bruger i en båd dug. Ring ind til os på 70307010 og oplys os dine mål så kan vi give dig en ca. pris, vi kommer jo også gerne og tager målene.