• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

GALLERI

Køkken i de blå farver

Dette køkken i blåt er man ikke i tvivl om at denne kære familie ELSKER den store verden. Det matcher super flot og giver en dejlig farve til det mørke træ.

Gardiner i Halleen

Det er ikke så tit vi oplever at lave gardiner til halleen , super flot med gardiner som fylder meget i siderne og de laver det MEGA hyggeligt , og så en lame, der mangler bare stolen, så var det perfekt til en god stund med en bog :-)

Lange gardiner med rullegardiner under.

Højt til loft er dejligt, så kommer gardinet rigtig til sin ret. Her med rullegardiner inden under .

Badeværelses låger af gardiner

Så har vi her lavet nogle låger i badeværelset af gardiner, de er syet i læg og folder meget pænt, som var det et skørt på en nederdel.
Vi er selv meget begejstret .

Soveværelset med mørklægning

Så er vi kommet i et af de rum vi opholder os mest i nemlig soveværelset og der skal være mørkt når vi skal sove og derfor er der her valgt en velour som både gør det mørkt og lækkert at se på. De er syet i waves og så fra loft til gulv. Wayves sygningen gør at det altid falder så flot.

Gardiner fra loft til gulv

Gardiner er SÅ meget på mode igen, og det er fra loft til gulv.  Kunden her har valgt at sætte lameller ind i vinduet , de kan vendes og stilles som man ønsker og de kan også hurtig trækkes fra. 
Gardinstangen er sat i loft og så ønsker man her at der bliver meget mørk når man skal sove og har der valgt en tæt velour, i en flot grøn farve der lige marker banerne i siderne.