• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

GALLERI

Foldegardin med cafefortræk

Her har kunden valgt foldegardiner til sit køkken, med et meget fint cafefortræk, som er syet med en løbegang for oven, på en stang, sådan kan man gøre, når det skal hænge permanent og ikke trækkes fra hver dag. Mega sødt og passer perfekt til den flotte vask og øvrig interiør.

Gardiner i metermål

Gardiner i længder, hvor det er skræddersyet efter dine mål. Der er mange måder at sy gardiner på i dag, en af vores favoritter er wawes-sygning, som lave nogle lækre bløde linjer i gardinet. Det falder altid rigtig flot. Her er der syet både med undergardin og de almindelig gardiner. Undergardinet gør så man ikke lige kan se direkte ind og alligevel har man udsynet.

Læsejl til altan

Læsejl er et super pænt og diskret forhæng, som skærmer af så man ikke kan se direkte op til dig. Den tager også vinden som kan komme. Den bliver lavet lige i den højde og længde din terrasse er, dugen fås i mange farver. Man kan få den med kouser, hvor man bruger strips til at sætte om terasse stængerne eller vrider som man også bruger i en båd dug. Ring ind til os på 70307010 og oplys os dine mål så kan vi give dig en ca. pris, vi kommer jo også gerne og tager målene.

Pergola markise

En Pergola kan fås i mange forskellige modeller. Her viser vi en frit stående model som meget bliver brugt, hvis der er et stører areal der skal Ovedækkes. En anden model som også er meget solgt er som en markise , men hvor den kør i nogle skinner i siderne , super god hvis det er høj oppe på en terrasse, så kan man også lukke i siderne, så den tager vinden Markisen leveres kun med motor, er udstyret med modtræk, så dugen altid er spændt helt ud. Peregolan er fremstillet i vedligeHoldsfri materiale. Kraftig fjeder er indbygget i valsen for en optimal spænding af dugen. I sidestyrene sørger et træk bånd med kevlarkerne for en stabil og rolig ind og udrulning af dugen.

Screen til udvendig solafskærmning.

Udvendig rullegardin/solgardin er en moderne solafskærmning, som med minimal indbygnings mål kan beskyttes under næsten alle forhold.
Screen dugen reflekterer solindfaldet op til 90%.  Dugen giver et blændfrit lys i lokalet, samt tillader udsyn samtidig med at den beskytter mod indblik og sikrer luft-cirkulation.

Dugen er lavet af glasfiber, der er belagt med en PVV- beklædning og har højfrekvenssvedseje kanter med special belagt textilbånd. 
Dugen er i brandklasse M1

Dugen er brudfast og forstærket, hvilket gør den modstandsdygtig over for vejr og forrådnelse. Farveægtheden kan måle sig med de skrappeste krav til kvalitet. 

Dugen kræver ingen velligeholdeles. 
Styres af en fjernbetjening, men er der sol vogter ruller den selv ned når solen kommer
Absolut den bedste løsning hvis man døjer med varmen.

Duette som plisse

Her har kunden valgt plissegardiner, men med duette lærrede, som er tæt og rigtig god til at isoler, hvis der nu bliver meget varmet i rummet. Der er ingen huller i stoffet derfor duette navnet og så kan man jo ikke se snorene som kører inde midt i plisseen. Her er det en grå tonet der vender indad og på bagsiden en hvid, som gør den let og lækker at se på. De fås i mange forskellige farver.
Her er det vist som en op og ned model, så du han sætte både over og underliste lige hvor du vil. Meget velegnet hvis man gerne vil have det dejlige lys ind , men måske ikke lige ønsker at der kan kigges direkte ind. Denne løsning er også en lækker let løsning.