• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Foldegardiner

Foldegardiner

Foldegardiner

Foldegardiner er praktiske og smukke gardiner, der tilføjer rummet en hyggelig og stilfuld atmosfære. De egner sig til traditionelle vinduestyper og gør sig ekstra godt i rum, hvor du ønsker en blød og dekorativ indramning af vinduet. Foldegardiner kan laves af næsten alt gardinstof, så mulighederne er mange. Valget af stof er meget afgørende for hvor tungt eller let dit foldegardin virker. Stofvalget er også af stor betydning for, hvor afskærmende eller lys dæmpende gardinet bliver. Foldegardiner Vi kan lave dem i flere forskellige modeller dels helt glatte, men også med vandrette aluminiumsstænger, som giver et enkelt og stilrent udtryk. Vi skræddersyer og tilpasser foldegardinet til netop dine ønsker, således det passer til både dit behov for afskærmning, såvel som smag og boligindretning. Foldegardiner betjenes med snor, kædetræk eller med motor. Er gardinerne svært tilgængelige kan det være en fordel med motor og fjernbetjening, således du let kan styre lysindfaldet.

Et gardin med mange muligheder

Der findes mange forskellige varianter af denne populære gardintype. Udover de almindelige variationer såsom farve, design og størrelse, så har du også mulighed for foring på bagsiden, foringen fås i mange forskellige farver, og kvaliteter, hvor også et mørklæggende stof kan bruges til foring. De mørklæggende er specielt velegnet til soverum. Foldegardiner kan også laves i en model, hvor man kan sænke gardinet i toppen, og på samme måde hæve gardinet fra bunden af vinduet, som du sikkert kender det fra up and down plisségardiner. På denne type vil gardinet bliver betjent med en snor i hver side af vinduet.

Skræddersyede gardiner med fold

Foldegardinerne syes og på vores egen systue, som gør brug af deres store erfaring, moderne symaskiner til at producere det ønskede kvalitetshåndværk – smukt ned til mindste detalje. Du er derfor sikker på at dine gardiner fra Feel Home er i bedste kvalitet og holder sig pæne i mange år.

Skal du have nye foldegardiner?

Ring til os og book en tid. Så kommer vi ud til dig, hvor du kan se prøver, ligesom vi kan tage mål til dine vinduer. Foldegardiner