• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Foldegardiner

Foldegardiner

Med et foldegardin får du en praktisk og smuk løsning, som passer til de fleste hjem og er yderst brugervenlig, så du let kan rulle dine gardiner op og ned alt efter lyset. Derudover fås foldegardiner eller liftgardiner og hejsegardiner, som de også kaldes, i et væld af forskellige farver og mønstre, hvilket giver dig rig mulighed for at finde lige det, der sætter prikken over i´et i dit hjem.

Ønsker du foldegardiner i flere rum, kan du med fordel vælge nogle, som har et lignende look, så du er sikret en rød tråd og ro i indretningen, men det er selvfølgelig helt op til dig, hvilke hejsegardiner du vælger. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find dine favoritter eller besøg en af vores butikker i Skanderborg, Vejle og Silkeborg og kom hjem med det helt rigtige gardin, hvad end du er på udkig efter de særlige twist rullegardiner eller ønsker de smarte, elektriske gardiner.

Opdater hjemmet med foldegardiner

Fordi foldegardiner kan laves af næsten enhver type stof, og vi tilbyder at lave foldegardiner efter mål, har du stor frihed, når du vælger det tekstil, der opfylder dine behov og passer til det øvrige interiør. Valget af stof er dog afgørende for funktionen og har også betydning i forhold til, hvor lette eller tunge dine foldegardiner virker, hvorfor det er værd at overveje dine behov, og hvilket udtryk du ønsker. For eksempel er et foldegardin i et mørkt, tæt stof velegnet i soveværelset, da det holder lyset ude, og så kan et mønstret foldegardin med fordel bruges på børneværelset eller i køkkenet, hvor det tilfører liv og stemning.

Er det ikke kun sollyset, du ønsker at holde ude, har vi også et bredt udvalg af insekt- og myggenet fra Luxaflex, så du kan nyde de varme aftener uden at få selskab af ubudne gæster. Myggenettene fås i flere forskellige størrelser og kan monteres både ude og inde, så du kan helgardere dig mod insekter.

Få dine foldegardiner skræddersyet hos os

Hos Feel Home laver vi foldegardiner efter mål, og har du brug for hjælp med opmåling, placering og montering af dine foldegardiner, kommer vores gardinbus gerne til dig. Alle vores gardiner på mål syes på vores egen systue, så du får et kvalitetsprodukt helt ned til mindste detalje, der holder sig pænt mange år frem.

Hejsegardiner kan betjenes med snor, kædetræk eller motor og uanset, hvilket system du vælger, skræddersyer vi dine liftgardiner, så de passer perfekt til dine behov.

Foldegardiner