• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)

Faldarmsmarkisen

Ønsker du en vinduesmarkise eller en markise til altanen, er en faldarmsmarkise et oplagt valg. Den skærmer for solen og giver på samme tid mulighed for, at vinduet kan åbnes op, så du er sikret luft og et godt udsyn under markisen. Den smarte faldarmsmarkise er særlig kendt for sin effektive solafskærmning, og som navnet også antyder, er det specielle ved dette produkt faldarmen, der holder dugen på plads i en ret vinkel, når faldarmsmarkisen køres ud.

Den smarte vinduesmarkise er især velegnet til solafskærmning på kontorvinduer, vinduer i etageejendomme eller som altanmarkise, da udfaldsvinklen beskytter effektivt mod selv den lavthængende sol, så du altid er sikret et behageligt indeklima. Hos Feel Home tilbyder vi faldarmsmarkiser til både erhverv og private, så solens stråler ikke generer på kontorets skærme, eller hjemmets møbler falmer. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp i valget af din altanmarkise eller vinduesmarkise eller besøg en af vores butikker og få kompetent vejledning.

Faldarmsmarkisen

Faldarmsmarkiser i høj kvalitet

Hos Feel Home samarbejder vi med Faber og Acrimo, hvilket sikrer dig en faldarmsmarkise af høj kvalitet. Med mange års erfaring er både vi og vores samarbejdspartnere vant til opgaver i alle størrelser, så uanset om du leder efter en markise til altan eller vinduesmarkiser til hele kontoret, står vi klar til at hjælpe dig med den faldarmsmarkise, som matcher dine behov.

Alle vores faldarmsmarkiser er robuste og kvalitetssikrede til det danske vejr, så du får et produkt, der kan holde mange år frem. Derudover er markiser til altan lette at anvende og samtidig vedligeholdelsesfri, så du kan nyde din nye afskærmning uden at tænke på rengøring eller smørelse af de mekaniske dele. Når du skal finde en faldarmsmarkise, laver vi den efter dine mål, og så har du rig mulighed for at vælge den stoftype, farve og mønster, som tiltaler dig. Derudover er flere af vores tekstiler nanobehandlede, så din faldarmsmarkise er sikret mod sol, vind, nedbør og smuds. I forhold til stellet tilbyder vi både pulverlakering og speciallakeringer, og så er det bare op til dig at vælge.

Faldarmsmarkiser hos Feel Home

Markiser er uundværlige, hvis du ønsker at skærme dine vinduer eller altanen for solen, og så har du samtidig rig mulighed for at følge med i hvad, der foregår udenfor.

Udover markiser byder vores sortiment også på screens, som er et moderne system til solafskærmning vinduer, og søger du en gardinløsning til stue, køkken eller værelser, laver vi gardiner på mål som plissegardiner og lamelgardiner, så du får den perfekte løsning.