• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser 1–16 af 31 resultater

Viser 1–16 af 31 resultater

Dyner til en bedre nattesøvn

Når du skal vælge den rette dyne, så kan du med fordel tage højde for, at temperaturen i dit soveværelse kan variere meget alt efter, om det er sommer eller vinter. Hos Feel Home anbefaler vi, at du anskaffer dig to forskellige dyner: En sommerdyne, som kan virke svalende på de varme sommernætter og en tykkere vinterdyne, der gør det nemmere at holde varmen på de kolde nætter. Med en vinterdyne og en sommerdyne er du godt dækket ind mod skiftende temperaturer. Holder du nogenlunde samme temperatur i dit soveværelse hele året rundt, så kan du fint bruge en helårsdyne. Vi fører et bredt sortiment af dyner, så uanset om du er på udkig efter en vinterdyne, en sommerdyne eller en helårsdyne, så finder du det her hos os.

I dit valg af dyne, bør du ift. dynens størrelse overveje, om du ønsker at kunne pakke dem ned omkring kroppen og fødderne, når du skal sove. I så fald skal du vælge dyner, der er 30cm. længere end dig og mindst 30 cm. bredere end dit brystmål.

Din nye dyne finder du hos Feel Home

Vores udvalg tæller både tyngdedyner, bambusdyner, gåsedunsdyner og moskusdyner. En bambus dyne har både absorberende og fugtafgivende egenskaber, som gør, at den føles varm, når det er koldt, og som virker svalende, når det er varmt. En gåsedunsdyne hører til blandt de varmere dyner og egner sig derfor godt til dig, der let kommer til at fryse om natten. Med en moskusdyne får du en let og luftig dyne, som samtidig isolerer godt. En silkedyne er et tyndere alternativ til de andre dyner, som samtidig sikrer god ventilation med en høj grad af åndbarhed. Lider du af allergi over for støvmider, kan gå efter allergivenlige dyner som for eksempel Ringsted Duns “NOMITE®” mærkning.

Hvilke dyner, du skal vælge, afhænger i høj grad af smag og behag, og om du nemt kommer til at svede eller fryse om natten. Hos Feel Home ved vi om nogen, at behovet når det kommer til dyner kan være vidt forskelligt fra person til person, og derfor oplever vi også tit, at mand og kone ikke ønsker den samme type dyne.
Søger du samtidig lidt godt at hvile hovedet på, så se ligeledes vores udvalg af hovedpuder.

Juniordyne eller babydyne

Dine børn skal selvfølgelig også have en skøn nattesøvn, og vi sælger derfor samme lækre kvalitet i dyner i junior- og babystørrelser. Er du i tvivl om hvornår dit barn er klar til at bruge en juniordyne, så mål gerne barnets højde og iagttag barnet, imens det sover for at kunne sporer dig ind på barnets dynebehov også ift. temperatur, vægt m.m.

Har du brug for hjælp til at vælge den rette dyne, så vil meget gerne være behjælpelig med råd og vejledning både i vores kundeservice eller i en af vores butikker.