• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

dyner

Hvilken dyne passer til dig ??

Dyner og årstiderne har indflydelse på din sovekomfort

Din sovekomfort bør komme med i første række af prioriteter, for en god nattesøvn er en vigtig faktor i din hverdag, og dine dyner har stor indflydelse på dette. Dit soveværelse skifter temperatur i takt med at årstiderne skifter, og det anbefaler vi at du tager med i dine overvejelser ved valg af dyne. Om det skal være en vinter-, sommer- eller helårsdyne er et individuelt valg, men hos Feel Home anbefaler vi dig at anskaffe både en vinter- og sommerdyne, som du kan skifte imellem … og denne anbefaling beror ikke på, at vi blot vil sælge dig noget mere, men på erfaringen med forskellene i sovekomforten.

Viser 1–16 af 23 resultater

FARVE
STØRRELSE
MÆRKE
FARVE
STØRRELSE
MÆRKE

Dyner bør vælges med stor omhu

Vælg den rigtige størrelse dyne

Hvis du ønsker at kunne pakke dynen godt ned omkring kroppen og fødderne, skal du vælge en dyne der er mindst 30 cm længere end dig og mindst 30 cm bredere en dit brystmål. Overvejer du at anskaffe en dobbeltdyne, er det vigtigt at behovet afstemmes med din sovepartner, så I begge opnår den nødvendige sovekomfort … det nytter ikke at du fryser om natten og din partner sveder. Under alle omstændigheder bør du her vælge en dyne, der er mindst lige så bred som dobbeltsengen.

Hvilket indhold skal min dyne have?

En dynes komfort afgøres nemmest ved at se på bæreevnen, der er et udtryk for dunenes isoleringsevne og en høj bæreevne betyder at fyldet er luftigt, let og isolerer godt på din krop. Det er vigtigt at holde dunene luftige, ellers bliver dynen nemt tung og ukomfortabel, så dyner med luftigt dunfyld har med stor sandsynlighed en højere kvalitet. Om du skal vælge fyld af silke, andedun, gåsedun, moskusdun eller polyester, beror på "smag og behag", om du har nemt til sved eller kulde, og selvfølgelig om du har allergier, der skal tages hensyn til.


Hvilkend dyne passer til dig ? Det spørgsmål får vi tit, det er ofte kone og mand som kommer ind i butikken, og her er det ofte ikke den samme dyne , de drager afsted med , da vores behov er så forskellig.

Hvad med dynevåret?

Dynevåret fås i mange forskellige kvaliteter som silke, bomuldssatin, -cambric og -batist, som alle i øvrigt er OEKO-TEX® certificerede og dermed dokumenteret fri for skadelige stoffer og restkemikalier. Dit valg afhænger igen her af smag og behag og selvfølgelig størrelsen på den pengepung du medbringer, når du handler dyner.


Lider du af allergisk overfor støvmider, kan du med fordel se efter allergivenlige dyner, som eks. Ringsted Duns "NOMITE®" mærkning.


Tag også et kig på vores store udvalg af sengetøj.