• 30 dages returret
  • Prisgaranti
  • GRATIS FRAGT V. KØB OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 dage

Kontakt Feel Homes gardin-ekspert

Gardinbus

Hos Feel Home ved vi, hvor svært det kan være at opmåle, vælge og montere nye gardiner. Derfor kommer vores gardinbus gerne til dig, så du får den nødvendige hjælp, og et resultat du er glad for. Når du får besøg af vores gardinbus og en af vores dygtige specialister, er du sikret høj faglighed og professionel kvalitet, for hos Feel Home er vi del af Gardin fagmanden, som er din garanti for gardiner og gardinløsninger af god åndværksmæssig kvalitet til skarpe priser.

 

Din forespørgsel sendes med succes.

Udover vores mange års erfaring og store ekspertise inden for dette område får du med gardinbussens store udvalg af stofprøver en god fornemmelse for, hvordan din gardinløsning kommer til at se ud, fordi du har rig mulighed for at afprøve de forskellige designs i hjemmet. Dermed er det lettere at tage højde for vægge og gulves farver, materialer samt møbler og det øvrige interiør, så du kan finde den helt rigtige gardinløsning til det enkelte rum, hvad end det er persienner, foldegardiner eller panelgardiner.

Bliv inspireret af gardinbussens store udvalg

Formålet med vores gardinbusser er at vise dig de mange muligheder, der findes inden for gardinverdenen i de omgivelser, hvori gardinet skal placeres. Vores store udvalg af prøver spænder over en bred vifte af farver, materialer og gardintyper, så uanset om du er på udkig efter de moderne bambus rullegardiner, klassiske plissegardiner eller fine lamelgardiner, giver vores gardinbus dig rig mulighed for at finde lige den gardinløsning, du ønsker. Og fordi du med gardinbussen kan opleve de mange produkter i samspil med din bolig, er du sikret det optimale resultat, både hvad angår funktion, æstetik og sammenhæng med resten af dit hjem.

Hos Feel Home skaber vi gardiner på mål, så hvad end du er på udkig efter twist rullegardiner, Velux gardiner eller rullegardiner efter mål, rådgiver vi dig i forhold til kvalitet, pris og funktion, og så måler vi også gerne dine vinduespartier. Ligeledes vejleder vi i, hvordan du selv monterer dine nye gardiner, eller du kan få hjælp af en af vores dygtige gardin montører. Bestiller du vores gardinbus, tager vores dygtige specialister afsæt i dit hjem og dine ønsker, så du får det bedst mulige grundlag at træffe en endelig beslutning ud fra. Vi svarer på ethvert spørgsmål, du måtte have, og så er ingen opgaver for store eller for små, for selvom der er forskel på, hvordan vi løser de forskellige opgaver, arbejder vi altid ud fra nøgleord som kvalitet, service og et professionelt resultat.

Få besøg af en gardinbus

Ønsker du at få besøg af en gardinbus, kan du udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt og aftaler et tidspunkt, så vores gardinbus kommer, når du har tid. Du kan også få en af vores specialister ud og gratis og uforpligtende modtage råd og vejledning til, hvordan du på bedste vis indretter dit hjem med gardiner, som klæder indretningen og passer til dine behov. Hos Feel Home kører vores gardinbus rundt i hele landet, så uanset om du har brug for en gardinbus Århus, gardinbus Vejle, gardinbus Silkeborg eller et helt fjerde sted, er du sikret et inspirerende besøg og et professionelt resultat. Vi giver dig en personlig vejledning og planlægger sammen med dig besøget, så det passer dig, og du har god tid til at finde din nye gardinløsning.

Ønsker du ikke en gardinbus, har du rig mulighed for her på siden at gå på opdagelse i det store udvalg af gardiner, og ligeledes kan du finde alt i puder, plaider og brugskunst samt tilbehør til køkken, badeværelse og soveværelse og let fuldende indretningen. Derudover byder vores sortiment på myggenet fra Luxaflex, for kun det bedste er godt nok til dig, når du skal nyde sommeren, og vinduer og døre står åbne fra morgen til aften. Kontakt gerne vores gardinbus Århus, gardinbus Vejle eller gardinbus Silkeborg, hvis du kunne tænke dig at få besøg af vores gardin montør og finde de helt rigtige myggenet eller høre nærmere om vores elektriske gardiner. Denne smarte løsning gør hverdagen lidt lettere og er en ekstra luksus, fordi du kan styre dine gardiner via en app, også selvom du ikke er hjemme.

Uanset dine behov og ønsker til din nye gardinløsning kan du altid skrive en besked gennem vores kontaktformular og bestille en gardinbus, eller du kan kontakte os på 70 30 70 10. Her får du kompetent vejledning, for som del af Gardin fagmanden, går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller håndværk. Du kan også besøge en af vores butikker i Skanderborg, Vejle og Silkeborg, hvor du kan opleve de mange smukke og funktionelle løsninger eller blive inspireret af skønne materialer, mønstre og farver.