• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(DKK0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser 1–16 af 80 resultater

Træf bedre valg

Hjemmet og boligen afspejler oftest dem, der bor der. Din personlighed ses ofte i de valg du træffer. Hos Feel Home, har vi gjort det nemmere for dig at vælge bæredygtighed og klima til, når du er på udkig efter nye produkter til hjemmet.

Lækre produkter, du kan nyde i hverdagen. Grøn samvittighed og personlig velvære går i denne kategori altid hånd-i-hånd. Feel Home ønsker at skabe værdi for dig både for din livsstil og for at afhjælpe klimaudfordringerne.

Bæredygtige produkter fra Feel Home

Drøm dig væk i lækkert sengetøj, som samtidig, er produceret med fokus på miljøet. Skift dine mest benyttede husholdningsartikler og skønhedsprodukter ud med nogle grønnere af slagsen. Måske du også vil opleve, at bæredygtige produkter, også kan bibringe rigtig mange andre positive effekter såsom bedre indeklima, mindre overfølsom hud og meget andet, som kan skyldes brugen af parfumer, tilsætningsstoffer m.v.

Bæredygtig livsstil – stil krav til dine produkter

En økologisk og bæredygtig livsstil, er ikke kun en trend, men et nødvendigt skifte i vores alles forbrugsmønster, som vi før eller siden vil og bør tage. Derfor er vi også sikrer på, at vores sortiment, hos Feel Home i endnu højere grad, vil være med en bæredygtig profil i fremtiden. Selvom ikke alle vores produkter, er certificeret eller mærket som værende økologiske eller miljøvenlige, så lever vores øvrige produkter alligevel op til et vis bærerdygtigheds-princip. Vores produkter, giver nemlig dig de bedst mulig vilkår for at respektere de ressourcer, produktionen har krævet – ved at værne om dem, og bruge dem i mange år.

God kvalitet er bæredygtigt

Vores produkter, er af en høj kvalitet, hvilket også betyder, at de har en særdeles lang holdbarhed, så du kan have glæde af dem i mange, mange år. Du skåner miljøet, ved at du ikke behøver udskifte produkterne i ét væk – for igen at belaste klimaet, hver gang du køber nyt.
Køb kvalitet fremfor kvantitet, så skåner du både miljøet og pengepungen.
Tænk bæredygtighed og klima ind i dit forbrug, og lad os tage på en grønnere rejse sammen. Giv os gerne feedback på vores bæredygtige produkter, og lad os vide, om der er nogle produkter du efterspørger i denne kategori.
Jorden bærer vores aftryk – sammen tager vi ansvar!