• 30 DAGES RETURRET
  • PRISGARANTI
  • GRATIS FRAGT OVER 500,-
  • GRATIS INDPAKNING
  • LEVERINGSTID: 1-2 DAGE
(kr.0,00)
Filter & sortering
Filtrer

Viser 1–16 af 17 resultater

Viser 1–16 af 17 resultater

Det velkendte rullegardin sikrer en smart og praktisk solafskærmning, og med denne skønne udgave i bambus får du ligeledes et smukt udtryk i en enkel, skandinavisk stil. Det fine rullegardin i bambus er et oplagt valg, hvis du ønsker at skærme for solen, og med de små huller i bambus gardinets design får du et fantastisk lys, når solens stråler rammer det.

Bambus rullegardiner passer til de fleste rum og er især velegnede i stue, soveværelse og børneværelse, fordi de er nemme at anvende, så du hurtigt og let kan opnå et behageligt lys. Derudover lever vores bambus rullegardiner op til EU’s børnesikkerhedsdirektiv EN 13120, og så er der monteret en patenteret sikkerhedsanordning på gardinet, således snorene skilles, hvis der kommer vægt på.

Stort udvalg af bambus rullegardiner

Hos Feel Home tilbyder vi en bred vifte af forskellige farver og udtryk, hvorfor der også med sikkerhed findes et bambus rullegardin til dine døre og vinduer. Blandt andet kan du gå på opdagelse i de klassiske designs med tynde bambuspinde, som er både funktionelle og bidrager med et dekorativt og varmt udtryk, eller du kan se nærmere på vores bambus rullegardiner med bredere lameller, hvis du gerne vil give din indretning et strejf af naturen.

Vores smarte rullegardin i bambus findes i et hav af farver og designs, så uanset om du ønsker et naturligt look med træet i fokus eller gerne vil tilføre hjemmet et rent look i både lysere og mørkere nuancer, har vi et bambus rullegardin til dig. Især er vores bambus rullegardin i sort et populært valg, fordi det er nemt at indrette med, og så tilfører det et moderne og stilrent touch, som matcher enhver indretning. Udover at fungere som en afskærmning for lyset er vores bambus rullegardin i sort også oplagt som rumdeler, hvis du ønsker at inddele et større rum i flere zoner helt uden at optage gulvplads eller investere i dyre møbler. Er et rullegardin i bambus ikke noget for dig, har du rig mulighed for at finde alt fra lamelgardiner til plissegardiner og persienner, så du kan fuldende dit hjem med en funktionel og dekorativ gardinløsning.

Find dit nye bambus rullegardin her

Bambus er inden for de seneste år blevet et populært materiale i den nordiske indretning, da det bringer et let og rent udtryk i indretningen og samtidig er let at vedligeholde. Denne trend ses tydeligt i de mange nye bambus produkter, og her er det fine bambus gardin også at finde. De fleste af vores bambus rullegardiner er fra mærket Color & Co, som har fokus på at skabe bæredygtige produkter, og så fås de flotte bambus gardiner i faste mål, men kan afkortes i både bredde og højde. Til dette anbefaler vi, at du bruger en skarp saks eller en fin sav for det bedste resultat lige efter dine ønsker.

Foruden et stort sortiment af færdigsyede designs som vores bambus rullegardin, laver vi hos Feel Home også gardiner på mål, hvilket sikrer dig et helt unikt produkt i både størrelse og udtryk. Ligeledes tilbyder vi et bredt udvalg af produkter til udendørs brug. Blandt andet finder du markiser som den effektive faldarmsmarkise, der falder skråt ud og ned foran dit vindue, så du kan fastholde en behagelig temperatur og undgår, at møbler og andet interiør falmer.